Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.08.2022

Κριέ, ίσως σήμερα σου είναι λίγο δύσκολο να συμφιλιωθείς με την ιδέα πως σιγά σιγά το καλοκαίρι βαίνει προς το τέλος του

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστρολογικές προβλέψεις
© Max / Unsplash

Τα Ζώδια της Δευτέρας 22.08.2022: Οι αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro.

Κριός
Ίσως σήμερα σου είναι λίγο δύσκολο να συμφιλιωθείς με την ιδέα πως σιγά σιγά το καλοκαίρι βαίνει προς το τέλος του και θα πρέπει να ξαναβρείς πάλι τη γνωστή σου «ρουτίνα». Ααχ.
Ταύρος
Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις σχετικά με όσα σου λείπουν στα ερωτικά ή αναφορικά με δημιουργικά σου σχέδια. «Συζήτησε» το λίγο με τον εαυτό σου.
Δίδυμοι
Θέματα που άπτονται των οικονομικών σου καλύτερα να θιγούν με τη δέουσα προσοχή και όχι «τσάτρα πάτρα» σήμερα. You’ be been warned.
Καρκίνος
Το «βαρύ» συναίσθημα σου πάει λιγότερο σήμερα, ενώ το φλερτ και τα ευχάριστα συναπαντήματα με φίλους πολύ περισσότερο. Η επιλογή σαφής επομένως.
Λέων
Η «εσωτερική κουβεντούλα» για τα προσωπικά σου δεν συντονίζεται ακριβώς με τα μηνύματα που παίρνεις από το περιβάλλον σου. Ίσως μάλιστα κάποια συμπεράσματα διαψευστούν.
Παρθένος
Η μέρα μπορεί να βγάλει ίσως κάποιες αποκαλυπτικές συζητήσεις στο δεύτερο μισό της, με τον σύντροφο, έναν φίλο ή ένα παιδί. Άκου και μπορεί να καταλήξεις σε ενδιαφέρουσες «διαπιστώσεις». 
Ζυγός
Οι «αναδρομικές» συνειδητοποιείς για το ποιός απογοητεύει ποιόν στα προσωπικά ή τα οικογενειακά είναι ένα θέμα, ειδικά όταν συμβαίνουν απρόκλητα. Yep.
Σκορπιός
Οκ, είναι ανθρώπινο να διαλέγεις καμία φορά το το πιο εύκολο ή και πιο βολικό στα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σου. Παραδέξου το και μη νιώθεις άδικα ενοχές 
Τοξότης
Πιθανόν να χρειάζεσαι κάτι έξτρα σε χρήμα για να κάνεις το «κέφι» σου με το ταίρι σου ή τους φίλους και πιθανώς να μην το’ χεις, ένεκα ΔΕΗ ή γουατέβα ελς. (Και πιθανώς τσαντίζεσαι λιγάκι)
Αιγόκερως
Αν ήθελες να κάνεις μια «εν τω βάθει» συζητήση με το ταίρι σου η μέρα προσφέρεται, αρκεί βέβαια να είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις τις αλήθειες που μπορεί να βγουν.
Υδροχόος
Η επαγγελματική ατζέντα αρχίζει να κάνει διελα δειλά την «επανεμφάνιση» της στο μυαλουδάκι σου και όσο να πεις δεν τρελαίνεσαι κιόλας. #Μόνοαλήθειες
Ιχθύες
Η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου σε επικοινωνιακό επίπεδο μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την σχέση σας, αρκεί όλα όσα ειπωθούν να βασίζονται στην αλήθεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ