Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Τετάρτης 31.08.2022

Υδροχόε, ο πειρασμός του να μπεις σε «μικροκουτσομπολιά» και χειρισμούς που σε βγάζουν απ’ την πορεία σου είναι υπαρκτός σήμερα

zarastro.jpg
Zarastro
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ένα ζευγάρι στην παραλία.
© Unsplash

Τα Ζώδια της Τετάρτης 31.08.2022: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τον Zarastro

Κριός
Η τελευταία μέρα του μήνα, μολονότι δίνει ευκαιρίες για ευχάριστες δραστηριότητες και συναντήσεις, μπορεί παράλληλα να βγάλει κάποιο θεματάκι στα επαγγελματικά, σε επίπεδο συνεργασιών.

Ταύρος
Αρκετές δουλειές, ευθύνες και τα σχετικά μαζεύονται για την τελευταία μέρα του μήνα, ίσως πρέπει π.χ. να προλάβεις κάποια προθεσμία κ.λ.π., ωστόσο chin up και keep up the good work.

Δίδυμοι
Εντάξει ο Αύγουστος δεν ήταν κι «ευκολάκι» και γι’ αυτό μπορεί σήμερα να θέλεις λίγο να το «κάψεις» για να ξορκίσεις το όλο vibe. Το ολοκαίνουργιο «Abstract Athens» στο Παγκράτι με τα φοβερά κοκτέιλς προτείνεται ανεπιφύλακτα!

Καρκίνος
Το όλο θέμα στα οικογενειακά ή και τα επαγγελματικά μπορεί να βγάλει πολύ manipulation, που στην προκειμένη φάση δεν γουστάρεις ή και δεν μπορείς να διαχειριστείς. Δυσκολάκι...

Λέων
Το να προσπαθείς να «διαβάσεις» τα πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ξεκινώντας από confirmation bias δεν θα σε βγάλει κάπου. Δες τα (και δέξου τα) απλά όπως είναι.

Παρθένος
Εμπιστεύσου τις δυνατότητες αλλά και την πληρότητα που μπορεί να σου προφέρει η ερωτική σου ζωή, όταν ξεκινάς από τη βάση του τι μπορείς να «προσφέρεις» εσύ και όχι ο άλλος.

Ζυγός
Το να «βράσεις» στο ζουμί σου επειδή ο άλλος, σύντροφος, γονιός, συνεργάτης, έχει «τα δικά του» και απλά τα κάνει προβολή για να αποφύγει να τα αντιμετωπίσει δεν αξίζει. Όχι, με την καμία.

Σκορπιός
Το να εμπλακείς σε ατέρμονες συζητήσεις επί συζητήσεων και επαφές, είτε στα προσωπικά, είτε στα επαγγελματικά σου δεν είναι καλή ιδέα για σήμερα. Πήγαινε προς το πιο «πρακτικό».

Τοξότης
Όταν βλέπεις ότι αρχίζουν να ανοίγονται μπροστά σου καινούργιες προοπτικές, είναι μάλλον χαζό να επιμείνεις από φόβο σ’ αυτό που ήδη ξέρεις. Στα επαγγελματικά και όχι μόνο.

Αιγόκερως
Η Τετάρτη μπορεί να σε ζορίσει λιγάκι σε ψυχολογικό επίπεδο, αναφορικάμε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία που δεν αντιλαμβάνεται την έννοια των ορίων. Σημαντικό να καταλάβεις πως έφτασες ως εδώ.

Υδροχόος
Ο πειρασμός του να μπεις σε «μικροκουτσομπολιά» και χειρισμούς που σε βγάζουν απ’ την πορεία σου είναι υπαρκτός σήμερα. «Προσπέρασε» αν δεν θέλεις τζάμπα μπλέξιμο.

Ιχθύες
Πιθανώς ένα οικονομικό ζήτημα που σχετίζεται με μια συνεργασία, ένα πρότζεκτ κ.λ.π., να σε προβληματίσει κάπως σήμερα, απόφυγε ωστόσο τις βιαστικές αποφάσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ