Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 15.10.2020

Ιχθύ, μπορεί εσύ να έχεις πείσει τον εαυτό σου και κανά δύο άλλους ότι είσαι πολύ εντάξει. Παραέξω είναι πιο δύσκολο να συντηρήσεις τις εντυπώσεις.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20181217-barnimages-009.jpg

Τα Ζώδια της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Διπλοτσέκαρε το πρόγραμμά σου για τη μέρα και το τι θα χρειαστείς, επειδή είσαι επιρρεπής σε αφηρημάδα και σε κοστοβόρα λάθη.

Ταύρος
Βρες έναν τρόπο να μην χάσεις την υπομονή σου στην δουλειά ή στις πρακτικές σου υποθέσεις, επειδή ακόμη κι αν δεν φταις, θα καταλήξεις να φταις.

Δίδυμοι
Προσπάθησε να διαχωρίσεις με σαφήνεια που χωράει το χιουμοράκι και το λάιτ, γιατί είναι ιδιαίτερα εύκολο να υποτιμήσεις την σοβαρότητα καταστάσεων.

Καρκίνος
Πρόσεξε όσο γίνεται να μην κουρδιστείς από καταστάσεις στην οικογένεια και μέσα σου και βγει κάπως άγαρμπα σε παιδιά και σύντροφο.

Λέων
Καλό το «περί ανέμων και υδάτων», ωστόσο κάπως δύσκολο να το συντηρήσεις διαχωρίζοντας και σιωπώντας για αυτά που όντως σε απασχολούν.

Παρθένος
Ακόμη κι αν είσαι σούπερ καλά, μείνε σε μία εγρήγορση επειδή έρχονται διάφορα από γύρω γύρω, ιδιαίτερα σε επίπεδο συγγενών, μαθημάτων και γενικά ειδήσεων.

Ζυγός
Όση καλή διάθεση και να έχεις, είναι κάπως δύσκολο να μείνεις σ’ αυτή όταν αισθάνεσαι ανασφαλής ή κάτι πάει στραβά στην τσέπη και την ψυχολογία σου.

Σκορπιός
Η κακή διάθεση, ο φόβος και η ανησυχία δύσκολα κρύβονται και θα βγουν τελείως άκομψα. Καλύτερα να εκδηλωθείς τόσο όσο και με τη θέλησή σου.

Τοξότης
Όταν τρέχεις διαρκώς στο παρακάτω, αρχίζει να φαίνεται σαν φυγή κι απόπειρα απόδρασης. Καλύτερα να ασχοληθείς οικειοθελώς με όσα σε ανησυχούν.

Αιγόκερος
Επειδή στη δουλειά μπορείς και κρατάς τα προσχήματα, μην περιμένεις να μασήσουν το ίδιο εύκολα φίλοι, παιδιά και σύντροφος. Μην το παίζεις καν.

Υδροχόος
Ωραίος ο ενθουσιασμός και το να κάνουμε κάτι καινούριο, όμως σκάει μάλλον άμεσα κι ο προβληματισμός «για ποιον σκοπό». Καλό είναι να έχεις απάντηση.

Ιχθύες
Μπορεί εσύ να έχεις πείσει τον εαυτό σου και κανά δύο άλλους ότι είσαι πολύ εντάξει. Παραέξω είναι πιο δύσκολο να συντηρήσεις τις εντυπώσεις όμως.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ