Cosmic Telegram

Τα Ζώδια της Πέμπτης 01.10.2020

Παρθένε, προσπάθησε να έχεις υπόψη σου τα κεκτημένα σου για να μην σε πιάνει πλεονεξία συναισθηματικά και χρηματικά και σχεδιάζεις λάθος.

332173-688521.jpg
Ευαγγελία Τσαβδάρη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα Ζώδια της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.
© Daria Shevtsova / Pexels

Τα Ζώδια της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου 2020: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από την Ευαγγελία Τσαβδάρη.

Κριός
Από τις μέρες που χάνεις την μπάλα για πλάκα, αλλά έχεις κι άμεση αντίδραση από τον απέναντι που σου θυμίζει ότι οι ισορροπίες είναι εύθραυστες.

Ταύρος
Δεν ωφελεί ιδιαίτερα να θυμώνεις με όσα δεν έκανες ή δεν έγιναν γιατί χάνεις την ευκαιρία να κάνεις αυτά που τρέχουν τώρα και τελικά απλά καθυστερείς.

Δίδυμοι
Χρειάζεται να προτιμήσεις το ουσιαστικό και ποιοτικό στην προσωπική σου ζωή, από το ό,τι να 'ναι ασχέτως αν πάντα πιστεύεις ότι υπάρχει και κάτι άλλο.

Καρκίνος
Καλό είναι να δεις για τι υπάρχουν οι προϋποθέσεις προσωπικά κι επαγγελματικά και να επιμείνεις σ’ αυτό, ασχέτως ορμητικών επιθυμιών.

Λέων
Έχει μεγαλύτερη σημασία η σωστή επικοινωνία και η συνεννόηση σε βασικά κι ουσιαστικά από τις φιλόδοξες δηλώσεις και σχέδια.

Παρθένος
Προσπάθησε να έχεις υπόψη σου τα κεκτημένα σου για να μην σε πιάνει πλεονεξία συναισθηματικά και χρηματικά και σχεδιάζεις λάθος.

Ζυγός
Έχει μεγαλύτερη σημασία τι μπορείς εσύ να κάνεις καλά και με ειλικρίνεια, από αυτό που περιμένει ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σου.

Σκορπιός
Αν κάνεις τον κόπο ν’ ασχοληθείς με τα λάθη, τα δυσάρεστα και γενικώς το χάλι, θα γλιτώσεις τον εαυτό σου πολλή περιττή δουλειά κι επαναλήψεις.

Τοξότης
Δεν είναι πάντα το σημαντικότερο αυτό με το οποίο διασκεδάζεις. Υπάρχουν και σαφώς ουσιαστικότερες ασχολίες.

Αιγόκερος
Προσπάθησε να παραμείνεις λιτός και ισορροπημένος στη δουλειά, αρκεί να μην την πληρώνει το σπίτι.

Υδροχόος
Υπάρχει μια τάση για φλυαρία και πρόχειρες ιδέες, όμως είναι σαφώς σημαντικότερα αυτά που σε κάνουν καλύτερο.

Ιχθύες
Πρόσεξε το φαγητό και την κατανάλωση για να γεμίσεις άλλα κομμάτια και δώσε περισσότερη βαρύτητα στο βαθύτερο επίπεδο των σχέσεών σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ