Cosmic Telegram

Stardust Notes 07.03.13

To καθημερινό τηλεγράφημα του Γιώργου Πανόπουλου

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
36067-78414.jpg

Το ζώδιο που έχουμε τον Ερμή μας δείχνει τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό μας – πως σκεφτόμαστε, μαθαίνουμε, προσλαμβάνουμε και αφομοιώνουμε τις εμπειρίες. Για παράδειγμα, κάποιος που έχει Ερμή σε ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) έχει διαισθητικό μυαλό. Κάποιος έχει ένα cool, αντικειμενικό μυαλό που μπορεί να πάρει απόσταση από τα γεγονότα αν ο Ερμής του βρίσκεται σε ζώδιο του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) ή ένα συναισθηματικό μυαλό όταν βρίσκεται σε ζώδιο του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Επίσης το ζώδιο που βρίσκεται ο Ερμής περιγράφει τον τρόπο που επικοινωνούμε, ανταλλάσσουμε ιδέες και πληροφορίες. Για παράδειγμα μιλάς απερίσκεπτα, βιαστικά, χωρίς προηγούμενη σκέψη (Ερμής στον Κριό) ή είσαι προσεκτικός, μυστικοπαθής, επιφυλακτικός (Ερμής στον Σκορπιό);

Επίσης ο Ερμής δείχνει το είδος των ανησυχιών μας και επίσης αυτό που έχουμε την τάση να παρατηρούμε στο περιβάλλον γύρω μας. Για παράδειγμα ένας Ερμής στο Ζυγό μπορεί γρήγορα να παρατηρήσει τις δυνατότητες που έχει για επαφή με τους γύρω του και τις δυνατότητες για σχέση, ενώ ο Αιγόκερως παρατηρεί εκείνα τα πράγματα που θα του επιτρέψουν να εκπληρώσει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του.

Μπορείς να φτιάξεις τον αστρολογικό σου χάρτη στο cosmictelegram.gr. Στη μέση της πρώτης σελίδας υπάρχει η ένδειξη «Ο Χάρτης μου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ