Cosmic Telegram

Συναστρία: Ο Άρης του/της με την Αφροδίτη του/της

Είναι μία από τις πρωταρχικές όψεις μεταξύ του ζευγαριού που δείχνουν συμβατότητα σε ένα φυσικό επίπεδο – στην έλξη μεταξύ τους δηλαδή. Σε μια συντροφική σχέση αυτή η όψη δείχνει ότι ο ένας έλκεται από τον άλλο με ένα ζωικό μαγνητισμό. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι καλές όψεις μεταξύ Άρη και Αφροδίτης σε ένα ζευγάρι αποτελούν εχέγγυο για ένα γάμο ή για μια επιτυχημένη συμβίωση, αφού μιλάμε για σεξουαλική κατά βάση συμβατότητα.

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
302483-229855.jpg

Είναι μία από τις πρωταρχικές όψεις μεταξύ του ζευγαριού που δείχνουν συμβατότητα σε ένα φυσικό επίπεδο – στην έλξη μεταξύ τους δηλαδή.

Σε μια συντροφική σχέση αυτή η όψη δείχνει ότι ο ένας έλκεται από τον άλλο με ένα ζωικό μαγνητισμό. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι καλές όψεις μεταξύ Άρη και Αφροδίτης σε ένα ζευγάρι αποτελούν εχέγγυο για ένα γάμο ή για μια επιτυχημένη συμβίωση, αφού μιλάμε για σεξουαλική κατά βάση συμβατότητα.

Φυσικά και η σεξουαλικότητα σε μια σχέση είναι ουσιαστική, είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο, διατηρεί τη φλόγα αναμμένη, αλλά δεν αρκεί. Ιδανικά ο Άρης και η Αφροδίτη του ενός θα πρέπει να κάνουν όψεις με τον Άρη και την Αφροδίτη του άλλου.

Τώρα, αφού ο Άρης μιας γυναίκας παρουσιάζει το αντρικό ιδεώδες της, δηλαδή τον άντρα που θέλει, επιθυμεί και τη ζωντανεύει σεξουαλικά, και η Αφροδίτη το γυναικείο ιδεώδες ενός άντρα που τον ελκύει και τον γοητεύει, καλό θα είναι ο Άρης μιας γυναίκας να συνδέεται με την Αφροδίτη ενός άντρα και όχι το αντίθετο, γιατί αλλιώς αντιμετωπίζουμε δυσαρμονίες στους ρόλους. Ωστόσο, οι ρόλοι, το αρσενικό και θηλυκό στοιχείο κάθε άντρα και γυναίκας, δεν υπόκεινται πια σε παραδοσιακούς διαχωρισμούς. Ένας άντρας μπορεί να είναι πιο παθητικός και μια γυναίκα πιο ενεργητική ή οι διαβαθμίσεις αρσενικού θηλυκού να παίζονται ανεξαρτήτως φύλου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ