Cosmic Telegram

Stardust Παρθένος

23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

50502-112024.jpg
Γιώργος Πανόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 374
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19116-42263.jpg

Δίας στον Ταύρο μέχρι 12 Ιουνίου και μετά περνάει στους Διδύμους. O Δίας στον Ταύρο σού δίνει την  κατάλληλη διαύγεια για να δεις τις σχέσεις σου αποστασιοποιημένα, χωρίς φόβο και πάθος. Και μάλιστα χωρίς την εμμονή σου να ψάχνεις σοβαρά ελαττώματα εκεί που οι άλλοι βλέπουν απλά ανθρώπους με αδυναμίες. Ωστόσο, αν είσαι χωρίς σχέση, τότε ένας καινούργιος άντρας ή μια γυναίκα που γνωρίζεις σού φαίνονται ότι δημιουργήθηκαν μόνο για σένα, στην αρχή τουλάχιστον. Εάν είσαι δεσμευμένος, ακόμα και μέσα σε ένα ανέφελο γάμο πλήττεις. Υ.Γ. Είναι υπέροχο να ξαναγυρίζει η αισιοδοξία στη ζωή σου και να σκέφτεσαι ότι μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε – κυρίως σε σπουδές, μίντια, εκδόσεις, σε ό,τι σχετίζεται με εξωτερικό, δημόσιες σχέσεις, ελεύθερα επαγγέλματα, νόμο, εκπαίδευση, μετακινήσεις, μετακομίσεις, νέα γειτονιά/πόλη/επάγγελμα. Η είσοδος του Δία στους Διδύμους είναι μια σημαντική θετική στιγμή για σένα. Δεν επιθυμείς διακαώς να χαλαρώσεις, να συναναστραφείς καινούργιους ανθρώπους, να επεκταθείς επαγγελματικά, να δεσμευτείς αισθηματικά, να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, να κάνεις παιδιά, να εξελιχθείς, να βγάλεις περισσότερα χρήματα, να καθιερωθείς, να αναγνωριστείς, να πετάξεις; Ναι, ένα κομμάτι αυτής της αισιοδοξίας είναι ευσεβείς πόθοι, αλλά το υπόλοιπο οφείλεται στον Δία και θα πραγματοποιηθεί. Τίποτα, μα τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να κυνηγήσεις τα πράγματα που δίνουν νόημα στη ζωή σου. Αποφάσισε τι θέλεις και τρέξε να το κάνεις πραγματικότητα.

Κρόνος στον Ζυγό μέχρι 5 Οκτωβρίου και μετά περνάει στον Σκορπιό. Το έχεις ήδη συνειδητοποιήσει με τον Κρόνο στον τομέα των οικονομικών σου: τα budget ισορροπούν μόνο με στρατιωτική πειθαρχία, οργάνωση και προγραμματισμό. Θα ήταν πολύ βολικό να μπορούσες να κυκλοφορείς χωρίς χρήματα, επειδή όλοι θα ήξεραν ότι έχεις πολλά κι ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσουν αυτά που σου δάνεισαν. Η διέλευση του Κρόνου στον Ζυγό δείχνει έντονο στρες για την οικονομική ασφάλεια, απαισιοδοξία στις ανθρώπινες σχέσεις, κρίσεις χαμηλής αυτοεκτίμησης, αίσθηση μοναξιάς, εμμονή στην αναζήτηση χρήματος. Όμως καλό θα ήταν να θυμάσαι μερικά πράγματα: Εκεί που είσαι έτοιμος να ξοδέψεις, έρχεται η δόση για το στεγαστικό δάνειο. Εκεί που το φάντασμα της φτώχειας σε πλησιάζει επικίνδυνα, κάτι γίνεται οικονομικά και σώζεσαι. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό μπορεί να αισθάνεσαι ότι κάτι λείπει στην επαγγελματική σου ζωή ή ότι της δίνεις πάρα πολλά για τα ψίχουλα που σου επιστρέφει, όμως έχεις την ευελιξία να την πας όπου θέλεις και μάλιστα να την εξελίξεις προς τα εκεί που θέλεις. Ναι, βεβαίως η επικοινωνία σου τώρα γίνεται τόσο σοβαρή και το μυαλό σου τόσο αυστηρό που αρκετές φορές θα πέφτεις σε μελαγχολία με δυσάρεστες σκέψεις. Είναι καλό την οργανωτικότητα, τα χρονοδιαγράμματα και τη σοβαρότητα να τα χρησιμοποιήσεις για σπουδές ή δουλειές που χρειάζονται την αμέριστη προσοχή σου. Το δίλημμα Σταθερότητα στις σχέσεις ή Ανεξαρτησία γίνεται πιο σύνθετο. Πώς μπορείς να είσαι με κάποιον/α που σου δημιουργεί ασφάλεια και ταυτόχρονα ο κόσμος με τις σειρήνες του σε καλεί να τον ανακαλύψεις; Πλούτωνας στον Αιγόκερω, αφορά τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Με τον Πλούτωνα έχεις όλες τις προϋποθέσεις να δραματοποιήσεις τις ερωτικές σου σχέσεις και να ζήσεις μια σκοτεινή –σίγουρα πιο σκοτεινή από ό,τι αντέχει η clean cut αισθητική σου– σαπουνόπερα, όπου γοητεία, σκηνές πάθους, αποχωρισμοί, ζήλεια, μίσος, υποσχέσεις, σεξ, διαψεύσεις, από μηχανής θεοί, κορυφώσεις, χαστούκια, απελπισία είναι μερικά από τα συστατικά της. Ενώ όλα τα προηγούμενα δεν σε ενθουσιάζουν και είσαι επιφυλακτικός να τα ζήσεις, εντούτοις αυτή τη φορά δεν έχεις τον έλεγχο και χρειάζεται να ζήσεις μια τέτοια σχέση ώστε να έρθεις σε επαφή με όσα φοβάσαι. Υ.Γ. Όχι στις αγάπες που έκαναν το κύκλο τους.

Έκλειψη Ηλίου (20 Μαΐου) στους Διδύμους (0°21΄) και έκλειψη Σελήνης (4 Ιουνίου) στον Τοξότη (14°) ) και έκλειψη Σελήνης (28 Νοεμβρίου) στους Διδύμους (6°). Τι να σημαίνει άραγε η συμπαντική χλαπαταγή – ξανά: 1) Ότι οι άνθρωποι στον επαγγελματικό τομέα είναι τόσο προσηλωμένοι στο συμφέρον τους, που αποκλείεται να πέσεις έξω αν πιστεύεις λίγους και εμπιστεύεσαι ακόμα λιγότερους. 2) Είναι κακό στην (επαγγελματική) άμμο να χτίζεις παλάτια. 3) Είναι πολύ πιο ασφαλές να σε φοβούνται, συνάδελφοι και αφεντικά. 4) Όπου ακούς πολλές επαγγελματικές υποσχέσεις, κράτα και μικρό καλάθι. 5) Δηλαδή, Θεέ μου, τόσα χρόνια βρίσκομαι σε λάθος δουλειά; Συμπέρασμα: Για τους επόμενους μήνες χρειάζεται επαγγελματικά να ελιχθείς και ταυτόχρονα να θωρακίσεις την προσωπική/οικογενειακή/ερωτική ζωή.


Κριός Ταύρος Δίδυμοι Καρκίνος Λέων Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς


ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ