- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ασταμάτητος ο Ράφα Ναδάλ, επικράτησε 3-1 του Τζόκοβιτς και προκρίθηκε στα ημιτελικά
Θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Τεράστια νίκη με 3-1 σετ του Ράφα Ναδάλ επί του Νόβακ Τζόκοβιτς για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός - Θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.
Στον 15ο ημιτελικό του στο Roland Garros προκρίθηκε ο Ράφα Ναδάλ. Ο κορυφαίος παίκτης του Grand Slam της Γαλλίας επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς και θέλει άλλες δύο νίκες για να κατακτήσει το 14ο τρόπαιο του στο Παρίσι.
DARY! 🔥 https://t.co/DHmGqEYLiV pic.twitter.com/ibnwsn4BYQ
— Roland-Garros (@rolandgarros) May 31, 2022
Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ναδάλ, πάντα μέσα στο παιχνίδι ο Τζόκοβιτς
Ο Ναδάλ ήταν απλά κυρίαρχος στο πρώτο σετ. Μετά από 10.24′ ο Ναδάλ έφτασε στο μπρέικ και έκανε το 1-0. Με το σερβίς του υπερασπίστηκε το μπρέικ για το 2-0 όμως ο Νόλε με love service game μείωσε σε 2-1. Η συνέχεια όμως ανήκε μόνο στον Ναδάλ. Με το 2ο του μπρέικ ο Ναδάλ έφτασε στο 4-1 και με love service game προηγήθηκε με 5-1. Σε 50′ ο Ναδάλ έκλεισε το σετ στο 6-2.
Ο Ισπανός μπήκε το ίδιο δυνατά και στο 2ο σετ. Με όπλο του το σερβίς του έφτασε στο 2-0 και με νέο μπρέικ στο 3-0! Ο Τζόκοβιτς αντέδρασε. Κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 και έδειξε έτοιμος για την ανατροπή. Μετά από γκέιμ διάρκειας 9.23΄ ο Νόλε θα προηγηθεί με 4-3 και εν συνεχεία με 5-4. Ο Ναδάλ έσβησε μπρέικ πόιντ (σετ πόιντ) στο 10ο γκέιμ αλλά ο Νόλε με το 2ο έκλεισε με μπρέικ στο 6-4 το 2ο σετ.
Του έβαλε δύσκολα ο Τζόκοβιτς αλλά ο Ναδάλ δεν μπορούσε να χάσει αυτήν την πρόκριση
Το επόμενο σετ θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ένας περίπατος για τον Ισπανό. Έφτασε σε τριπλό μπρέικ πόιντ και με το καλημέρα πέτυχε μπρέικ στο 3ο (1-0). Με το σερβίς του πήγε στο 2-0 αλλά με τον ίδιο τρόπο ο Νόλε μείωσε σε 2-1. Ο Ισπανός ήταν πραγματικά άπιαστος. Προηγήθηκε με 4-1, το υπερασπίστηκε κάνοντας το 5-1 αλλά ο Νόλε μείωσε σε 5-2. Ο Ναδάλ είχε διπλό σετ πόιντ και με την 2η ευκαιρία έκλεισε το σετ!
«Με την πλάτη» στον τοίχο ο Τζόκοβιτς, σέρβιρε ξανά πρώτος στο τέταρτο σετ και το έκανε το 1-0. Ακολούθησε δικό του break για το 2-0 και χωρίς να χάσει πόντο έφτασε και στο 3-0. Ο Ναδάλ κατάφερε να επιστρέψει από το 4-1 και να κάνει το break για το 5-4, με το τέταρτο σετ να οδηγείται τελικά στο tie break.
🤩 What a set! What a comeback! 🤩
— Roland-Garros (@rolandgarros) May 31, 2022
🤔 Is 14 next for @RafaelNadal ?#RolandGarros pic.twitter.com/0Wa4mjZoau
Στο τάι μπρέικ ο Ναδάλ έκανε μίνι μπρέικ (1-0) και με το σερβίς του έφτασε στο 3-0! Μείωσε σε 3-1 ο Νόλε αλλά ο Ναδάλ με 2ο μίνι μπρέικ έφτασε στο 4-1. Το 5-1 θα έρθει με άουτ από τον Σέρβο και εν συνεχεία το 6-1. Με 5 ματς πόιντ στην διάθεση του, ο Ναδάλ επικράτησε με 7-4, κάνοντας το 3-1 στα σετ και πανηγύρισε την πρόκριση στα ημιτελικά του φετινού Roland Garros, εκεί όπου θα συναντήσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.
A well-deserved ovation for Nole 👏🧡@DjokerNole I #RolandGarros pic.twitter.com/yMKCVfgx4a
— Roland-Garros (@rolandgarros) May 31, 2022
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκόρερ αυτής της ιστορικής επιτυχίας, ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο 74ο λεπτό
5ο συνεχόμενο για την ομάδα του Μπαρτζώκα
«Θα έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει καμία αμφισβήτηση», δηλώνει ο Ισπανός ποδοσφαιριστής
Ο Βραζιλιάνος μίλησε για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά το τέλος της καριέρας του
Όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τζάμπολ
Η δράση στο Nations League συνεχίζεται την Κυριακή
Με ανεβασμένη ψυχολογία η Εθνική
Τι ώρα και πού θα δούμε τον αγώνα
Η αρχή στον δεύτερο ημιτελικό του Super Cup είχε αρκετή ενέργεια από τις δυο ομάδες
Περνά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του
Τι ξέρουμε για τη σύνθεση των ομάδων
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέτυχε το 67ο διεθνές του γκολ
Εικόνες από το ταξίδι της Εθνικής
Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Singapore Open
Οι 54 αφορούν φερόμενη αποτυχία παροχής ακριβών οικονομικών στοιχείων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.