Αθλητισμος

Τεντόγλου: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ - «Πέταξε» στα 8.55 μ. (βίντεο)

Η 6η καλύτερη επίδοση στο άλμα εις μήκος στον κλειστό στίβο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μίλτος Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι
Ο Μίλτος Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι © EUROKINISSI/ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΚΑΣ

Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία στο άλμα εις μήκος, καθώς σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ. Το βίντεο με το άλμα στα 8,55 μ. στο Βελιγράδι.

Απίστευτος ο Μίλτος Τεντόγλου στο Βελιγράδι. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι ο Μίλτος Τεντόγλου πέταξε στα 8.55 μέτρα. Πρόκειται για νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο ξεπέρασε για άλλη μια φορά τον εαυτό και απέδειξε στο σκάμμα ότι παραμένει στην ελίτ του αθλήματος στο άλμα εις μήκος.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε φόρα και στη δεύτερη προσπάθεια προσγειώθηκε στα 8.55 μέτρα στη διοργάνωση που διεξάγεται στο Βελιγράδι. Το συγκεκριμένο άλμα αποτελεί και την 6η καλύτερη επίδοση στην ιστορία του αθλήματος στον Κλειστό Στίβο.

Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ το είχε σημειώσει πάλι ο Τεντόγλου. Ειδικότερα, είχε φθάσει στα 8.38 μέτρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη.

Οι 5 κορυφαίες επιδόσεις στο άλμα εις μήκος στον κλειστό στίβο. Με τα 8.55 μέτρα ο Μίλτος Τεντόγλου έχει την 6η καλύτερη
Οι 5 κορυφαίες επιδόσεις στο άλμα εις μήκος στον κλειστό στίβο. Ο Μίλτος Τεντόγλου με τα 8.55 μέτρα σημείωσε την 6η καλύτερη στην ιστορία του αθλήματος © Bικιπαίδεια

Ο Μίλτος Τεντόγλου απογειώνεται στα 8.55 - Το βίντεο με το άλμα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Βελιγράδι

Μήκος (Α) | ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Μίλτος Τεντόγλου, "έγραψε" ιστορία από το δεύτερο άλμα! | 18/03/2022 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ