Αθλητισμος

Europa Conference League: Αντιμέτωπος με την Μίντιλαντ ο ΠΑΟΚ

Ο πρώτος αγώνας στις 17 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα μετά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλήρωση Europa Conference League
Κλήρωση Europa Conference League © EPA

Europa Conference League: Αντιμέτωπος με την Μίντιλαντ θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ για τα play-offs της διοργάνωσης με στόχο την είσοδό του στους «16».

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Μίντιλαντ στα play-offs του Europa Conference League με στόχο το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην στις 17 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα μετά στην «Τούμπα».

Όλα τα ζευγάρια

  • Μαρσέιγ-Καραμπάγκ
  • Αϊτχόφεν-Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • Φενέρμπαχτσε-Σλάβια Πράγας
  • Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ
  • Λέστερ-Ράντερς
  • Σέλτικ-Μπόντο Γκλιμτ
  • Σπάρτα Πράγας-Παρτιζάν
  • Ραπίντ Βιέννης-Τότεναμ/Φίτεσε

Τι ισχύει από φέτος σε Europa League και Europa Conference League

Από τη φετινή χρονιά, λόγω και της ύπαρξης του Europa Conference League, καταργήθηκε η γνωστή φάση των «32» στο Europa League και προστέθηκε μία επιπλέον φάση των «16» πριν τη φάση των «16». Και αυτό γιατί πλέον στη φάση μετά από αυτή των ομίλων προκρίνονται 24 ομάδες και όχι «32». Οι 16 από τους ομίλους του Europa League και οι 8 τρίτοι από τους ομίλους του Champions League. Έτσι, οι 8 ομάδες που πήραν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους του Europa League προκρίνονται απευθείας στη φάση των «16» ενώ οι 8 δεύτερες των ομίλων του Europa League και οι 8 τρίτες των ομίλων του Champions League θα αναμετρηθούν για μία θέση στους «16».
 
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το Europa Conference League. Οι 24 ομάδες (16 από τους 8 ομίλους + οι 8 τρίτοι από τους ομίλους του Europa League) χωρίζονται και οι 8 ομάδες που πήραν τις πρώτες θέσεις στους ομίλους του Europa Conference League προκρίνονται απευθείας στη φάση των «16» ενώ οι 8 δεύτερες των ομίλων του Europa Conference League και οι 8 τρίτες των ομίλων του Europa League θα αναμετρηθούν για μία θέση στους «16».
 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ