Αθλητισμος

Μίλτος Τεντόγλου: Το «ευχαριστώ» του One Piece στα ελληνικά

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είναι ο νέος ήρωας της geek κοινότητας.

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκίτσο του manga One Piece

H επίσημη σελίδα του Οne Piece στα social media ευχαρίστησε με ξεχωριστή ανάρτηση τον Μιλτιάδη Τεντόγλου για την πόζα gear second που έκανε στην παρουσίαση του

Ο Μιλτιάδης Τεντόγλου είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών και ο λόγος δεν είναι αποκλειστικά το άλμα στα 8.41 μέτρα που του έδωσε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο Έλληνας αθλητής έχει προξενήσει ντελίριο ενθουσιασμού στους fans της anime σειράς One Piece παγκοσμίως, καθώς επέλεξε να χρησιμοποιήσει μία πόζα του κεντρικού ήρωα Monkey D. Luffy την ώρα της παρουσίασης του. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο και σχολιάστηκε με ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του One Piece, με ευχαριστίες προς τον αθλητή και γραμμένη στην ελληνική γλώσσα.


Η επίσημη σελίδα της διάσημης σειράς και η οποία έχει βασιστεί σε ομώνυμο περιοδικό manga, αριθμεί εκατομμύρια μέλη σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με μία ανάρτηση τα στελέχη της σειράς είπαν το δίκο τους «ευχαριστώ» στον Έλληνα Ολυμπιονίκη. Ειδικότερα ανέβασαν μία φωτογραφία σχεδιασμένη στα πρότυπα των κόμιξ manga, με πρωταγωνιστή τον Monkey d. Luffy και έγραψαν: «Αγαπητέ άλτη από την Ελλάδα, Μιλτιάδη Τέντογλου: Πραγματικά γιορτάζουμε και μεις, μαζί με τους φίλους μας ανά τον κόσμο. Νιώθουμε απεριόριστο σεβασμό για την προσπάθεια και τα επιτεύγματα σου

Οι οπαδοί του Οne Piece αλλά και ολόκληρης geek κοινότητας, αισθάνονται δικαιωμένοι που η αγαπημένη τους σειρά κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη. Μάλιστα ο Τεντόγλου έκανε και άλλους αθλητές να εκφράσουν την αγάπη τους προς την σειρά, κάνοντας και εκείνοι διάσημες πόζες των ηρώων. Οι αθλητές Payton Otterdahl από την Αμερική και Massimo Stano από την Ιταλία έχουν και αυτοί καταφέρει να μπούνε στις καρδιές των οπαδών της σειράς τις τελευταίες ώρες.

 

Ο Τεντόγλου υπενθυμίζεται πως είναι μέλος της geek κοινότητας ο ίδιος. Στον ελέυθερο του χρόνο ασχολείται με μία από τις μεγάλες του αγάπες, τα βιντεοπαιχνίδια και όπως φαίνεται το One Piece είναι ένας εναλλακτικός τρόπος που επιλέγει να χαλαρώνει ανάμεσα σε αγώνες ή προπονήσεις. Ο αθλητής του άλματος εις μήκος παραδέχτηκε μετά τον τελικό πως η πόζα όντως ανήκει στον Monkey D. Luffy και αποτελεί ένα είδος power up για τον πρωταγωνιστή όταν αυτός βρίσκεται σε μπελάδες. Με τον ίδιο τρόπο και εκείνος βρήκε την δύναμη να πετάξει με το τελευταίο του άλμα προς το χρυσό μετάλλιο. 

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΊΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ, Η ΚΙΝΗΣΗ #GEARSECOND MOVE ΤΟΥ #LUFFY ΑΠΟ ΤΟ #ONEPIECE !!!

Είναι φανερό πως οι φανς του One Piece βρήκαν ήδη τον νέο τους ήρωα στο πρόσωπο του Τεντόγλου και αισθάνονται χαρούμενοι που η αγαπημένη τους σειρά κατάφερε να πρωταγωνιστήσει με αυτόν τον τρόπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ