- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ολυμπιακοί Αγώνες: Μέλος της ΔΟΕ θετικός στον κορωνοϊό
Πριν αναχωρήσει για την Ιαπωνία είχε δύο αρνητικά τεστ
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας και μέλος της ΔΟΕ, Ρίου Σέουνγκ-Μιν, θετικός στον κορωνοϊό.
Ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού έγινε γνωστό λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Νοτιοκορεάτης, Ρίου Σέουνγκ-Μιν, είναι το πρώτο μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) που βρέθηκε θετικός στην Covid-19.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας στο πινγκ πονγκ όπως γνωστοποίησε είχε κάνει και τα δύο εμβόλια, ενώ πριν αναχωρήσει για την Ιαπωνία είχε δύο αρνητικά τεστ. Πάντως στον έλεγχο κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Ναρίτα ήταν θετικός.
«Είμαι εντελώς ασυμπτωματικός, κάτι που πιθανότατα σχετίζεται με το γεγονός ότι εμβολιάστηκα. Ζητώ συγνώμη από την Οργανωτική Επιτροπή, τους οικοδεσπότες μας στην Ιαπωνία και τη ΔΟΕ για την αναστάτωση που προκάλεσα. Η υπόθεσή μου είναι μια ακόμη απόδειξη ότι το σύστημα που έχει τεθεί σε εφαρμογή για την προστασία όλων μας είναι αποτελεσματικό», έγραψε ο Ρίου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες
Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και αύρες νερού
Η νέα «προσθήκη» της FIFA
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.