Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα από Τζόκοβιτς σε δραματικό αγώνα

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε δύο μέρες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε έναν δραματικό αγώνα για τα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης

Ήττα τελικά για τον Στέφανο Τσίτσιπα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε έναν δραματικό προημιτελικό για το τουρνουά της Ρώμης ο οποίος διακόπηκε χθες λόγω βροχής και συνεχίστηκε σήμερα. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε 2-1 (6-4,5-7,5-7) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε έναν μαραθώνιο προημιτελικό στη Ρώμη με το μομέντουμ να αλλάζει χέρια άπειρες φορές και τη μπίλια να κάθεται τελικά στον Σέρβο.

Ο Έλληνας τενίστας έφτασε μία ανάσα από το να αποτελειώσει τον Σέρβο και στο δεύτερο, αλλά και στο 3ο σετ, αλλά δεν το έκανε, με τις λεπτομέρειες τελικά να κρίνουν την αναμέτρηση υπέρ του Νόλε.

Το ματς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την αναμέτρηση και πήρε το πρώτο σετ (6-4) από χθες. Στη συνέχεια, ο Τζόκοβιτς κατάφερε να πάρει με 7-5 το δεύτερο και να στείλει το παιχνίδι στο τρίτο και καθοριστικό σετ.

Το τρίτο σετ έσπασε καρδιές με τους τενίστες εκτός από ποιότητα να δείχνουν και τα ψυχικά τους αποθέματα σε ένα παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις. Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 3-1 αλλά ο Σέρβος έδειξε την κλάση του και έφτασε στο 4-3 υπέρ του. Το παιχνίδι πήγε πόντο πόντο μέχρι το φινάλε με τον Τζόκοβιτς να κάνει το 7-5 και να είναι αυτός τελικά που πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του τουρνουά της Ρώμης.

Η αναμέτρηση κράτησε 3 ώρες και 16 λεπτά, ενώ χρειάστηκαν δύο μέρες για να ολοκληρωθεί λόγω της χθεσινής διακοπής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ