Αθλητισμος

Μπαχ: Είτε να γίνουν Ολυμπιακοί Αγώνες το 2021 είτε να ακυρωθούν

Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες κορωνοϊός
Επιμένει η ΔΟΕ για διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων © EPA/KIMIMASA MAYAMA

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Τόμας Μπαχ, υποστήριξε ότι οι Αγώνες του Τόκιο αν δεν γίνουν το 2021, θα πρέπει να ακυρωθούν.

Για τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο μίλησε ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, ξεκαθαρίζοντας πως θα πρέπει να ματαιωθούν αν δεν γίνουν ούτε το επόμενο καλοκαίρι.

Μιλώντας για την ματαίωση της διοργάνωσης ο κ. Μπαχ τόνισε ότι «ειλικρινά το πιστεύω, γιατί δεν μπορείς να απασχολείς για πάντα 3.000 ή 5.000 άτομα σε μια Οργανωτική Επιτροπή. Δεν μπορείς να αλλάζεις κάθε χρόνο ολόκληρο το αθλητικό πρόγραμμα όλων των μεγάλων ομοσπονδιών. Δεν μπορείς να έχεις τους αθλητές σε αβεβαιότητα».

Αναφορικά με τα διάφορα που ακούγονται σχετικά με τους κανόνες ασφαλείας και τα πρωτόκολλα σημείωσε πως «όλα αυτά τα διαφορετικά σενάρια είναι υπό εξέταση και γι 'αυτό λέω ότι είναι ένα τεράστιο καθήκον, επειδή υπάρχουν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν τώρα. Όταν έχουμε μια σαφή άποψη για το πώς θα φαίνεται ο κόσμος στις 23 Ιουλίου 2021, τότε θα λάβουμε τις κατάλληλες αποφάσεις».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY