Αθλητισμος

Ναδάλ και Σαράποβα δημοπρατούν αντικείμενα για τον κορωνοϊό

Θα δωρίσουν τα χρήματα που θα μαζευτούν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ράφα Ναδάλ
Ο αστέρας του τένις, Ράφα Ναδάλ © EPA/DAVID GUZMAN

Σειρά προσωπικών τους αντικειμένων θα εκθέσουν σε δημοπρασία οι Ράφα Ναδάλ και Μαρία Σαράποβα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Σε μία κίνηση αλληλεγγύης για να παρέχουν βοήθεια στα νοσοκομεία που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό αναμένεται να προβούν οι Ράφα Ναδάλ και Μαρία Σαράποβα.

Συγκεκριμένα, οι δύο αστέρες του τένις ανακοίνωσαν πως θα πραγματοποιήσουν δημοπρασίες διάφορων αντικειμένων τους και τα έσοδα θα διατεθούν σε νοσοκομεία.

Ο Ισπανός πρωταθλητής,  θα βγάλει σε δημοπρασία της φανέλα που φορούσε στον τελικό του Ρολάν Γκαρός το 2019 με τα έσοδα να πηγαίνουν στον ισπανικό Ερυθρό Σταυρό.

Από την πλευρά της, η Ρωσίδα πρωταθλήτρια και παλιό Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη των γυναικών στο τένις, Μαρία Σαράποβα έβαλε σε δημοπρασία μια ρακέτα που έχει πάνω την υπογραφή της και ξεκίνησε καμπάνια για την ενίσχυση των γιατρών που παλεύουν με τον κορωνοϊό, ενώ η ίδια θα βοηθήσει οικονομικά συγκεκριμένα νοσοκομεία της Μόσχας.

Να θυμίσουμε πως ο Ράφα Ναδάλ είχε προσφέρει ξανά οικονομική βοήθεια στο εθνικό σύστημα υγείας της Ισπανίας για τη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ