Αθλητισμος

Κορωνοϊός: Δωρεάν στο YouΤube ο αγώνας Ολυμπιακός - Γουλβς

Υπό τον φόβο συνωστισμού φιλάθλων στις καφετέριες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Από το YouTube ο ευρωπαϊκός αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γουλβς λόγω κορωνοϊού
Από το YouTube ο ευρωπαϊκός αγώνας του Ολυμπιακού με τη Γουλβς λόγω κορωνοϊού/ ©ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Δωρεάν στο κανάλι του Youtube της COSMOTE TV θα μεταδοθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γουλβς.

Η έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας ανάγκασε την κυβέρνηση -σε συνεννόηση με την UEFA- να διεξάγει τον αγώνα Ολυμπιακός - Γουλβς κεκλεισμένων των θυρών. Η COSMOTE TV, αντιλαμβανόμενη την επιθυμία του κόσμου να παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυμπιακός - Γουλβς, αλλά σεβόμενη τις ανησυχίες της κυβέρνησης, για τον ενδεχόμενο συνωστισμό πολλών ανθρώπων σε καφετέριες, αποφάσισε να μεταδώσει το παιχνίδι δωρεάν, μέσω του καναλιού της στο ΥouΤube.

Η ανακοίνωση της COSMOTE TV για τον αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς

Η COSMOTE TV, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για τον αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς και προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League, αποφεύγοντας τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις, αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες της Πολιτείας για προστασία του κοινού από τον νέο κορωνοϊό με την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων. 

Η COSMOTE TV θα καλύψει την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της φάσης των «16» του UEFA Europa League, την Πέμπτη 12/3 στις 22.00, με pre-game εκπομπή που επίσης θα μεταδοθεί ελεύθερα και μέσω YouTube (21.00), αλλά και την εκπομπή UEFA Europa League Show στις 00.00 με πλούσια ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από το Καραϊσκάκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ