Αθλητισμος

Επεισοδιακό φινάλε στην Αδριατική Λίγκα

Τούβλα και άλλα αντικείμενα προς τους παίκτες της Μπούντουτσνοστ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
©Twitter
©Twitter

Ένταση στον τελικό της Αδριατικής Λίγκας, με τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να πετούν τούβλα στους παίκτες της Μπούντοτσνοστ.

Ο τελευταίος τελικός των πλέι οφ στην Αδριατική Λίγκα, αναμενόταν με αγωνία, όχι μόνο επειδή θα έκρινε τον πρωταθλητή, αλλά επειδή δίνει και το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν. Ο Ερυθρός Αστέρας, με προπονητή τον Μίλαν Τόμιτς και παίκτες τους Περπέρογλου και Κέι Σι Ρίβερς, διέλυσε την Μπούντοτσνοστ με 97-54 και κατέκτησε το τρόπαιο, όμως στην ιστορία θα μείνουν όσα διαδραματίστηκαν πριν αρχίσει το παιχνίδι.

Όταν βγήκαν για ζέσταμα οι φιλοξενούμενοι στην κατάμεστη «Χάλα Πιονίρ», υπήρχε… υποδοχή από οπαδούς του Αστέρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ από τις εξέδρες έπεφταν βροχή αντικείμενα. Μια ερασιτεχνική λήψη κατέγραψε ένα τούβλο (!) που πήγαινε συστημένο στα κεφάλια των Μαυροβούνιων, αλλά ευτυχώς σταμάτησε στην ασπίδα ενός αστυνομικού.

Το βίντεο που ανέβασε Σέρβος δημοσιογράφος στο Twitter, εξαφανίστηκε ως διά μαγείας αργά το βράδυ, ενώ οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν και ρίψεις πετρών, μπαταριών κ.λπ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση, η Μπούντουτσνοστ προσπάθησε να το πάρει στα χαρτιά, αλλά δεν τα κατάφερε και από τη στιγμή που αποφασίστηκε η διεξαγωγή του, οι τρομοκρατημένοι παίκτες της παραδόθηκαν εύκολα στους Σέρβους.

Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, στα δύο παιχνίδια που έγιναν στην Ποντγκόριτσα ανάμεσα στις δύο ομάδες, η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα πέρασε δύσκολες στιγμές από τους αντίπαλους οπαδούς.

Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε-γέλασε…

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY