Αθλητισμος

«Χρυσή» ισοπαλία και βαθμός

Για τον Ολυμπιακό μέσα στο «Ντα Λουζ» της Μπενφίκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
52256-106563.jpg

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Λισαβόνα αποσπώντας ισοπαλία (1-1) από την Μπενφίκα και πλέον η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ θα κριθεί από τις αναμετρήσεις του στην έδρα του.

Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν καλά στο «βαρύ» λόγω της έντονης βροχόπτωσης αγωνιστικό χώρο του «Ντα Λουζ», αλλά δεν κατόρθωσαν να πανηγυρίσουν το τρίποντο μετά το γκολ του Ντομίνγκεζ στο 29΄, καθώς «πλήρωσαν» την αδυναμία τους στις στημένες μπάλες, δεχόμενοι την ισοφάριση στο 84΄ από τον Καρντόσο. Μια επανάληψη του κακού του εαυτού με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Στο 29΄ το «Ντα Λουζ» πάγωσε: σε υποδειγματικά εκτελεσμένη αντεπίθεση του Ολυμπιακού ο Φουστέρ έδωσε στον Μήτρογλου, αυτός με «τακουνάκι» βρήκε τον Ντομίνγκεζ, ο Αργεντινός απέφυγε με προσποίηση τον συμπατριώτη του Γκαράι και με πλασέ έκανε το 0-1. Τελικά η Μπενφίκα έφτασε στην ισοφάριση εξαιτίας μιας άτυχης στιγμής του Ρομπέρτο στο 84ο λεπτό: σε κόρνερ του Ροντρίγκο, που καταλογίστηκε λανθασμένα καθώς η μπάλα ήταν άουτ για τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τερματοφύλακας έκανε λάθος έξοδο, ο Λουϊζάο πήρε την κεφαλιά και ο Καρντόσο από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Τι δήλωσε ο Ισπανός προπονητής των ερυθρολεύκων, Μίτσελ:

Λ.Χ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY