Αθλητισμος

«Αντίπαλοι» και φίλοι αποχαιρετούν τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Ο εμβληματικός πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού πέθανε σε ηλικία 89 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
4479705.jpg
EUROKINISSI

Σε ηλικία 89 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο εμβληματικός πρώην (και επί σειρά ετών) πρόεδρος του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν παθιασμένος με το μπάσκετ και την ομάδα του και είναι ενδεικτική η αντίληψη που έχει ο κόσμος αν δούμε, τον τρόπο που τον αποχαιρετούν φίλοι ακόμα και «αντίπαλοι» στα social media. 

Το δικό του αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «Αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τον άνθρωπο, τον επιχειρηματία, τον αθλητικό παράγοντα άλλου τύπου, τον θεμελιωτή του μεγάλου μπασκετικού Παναθηναϊκού» αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και προσθέτει «Αφήνει ένα τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και στις καρδιές όσων ξέρουν να εκτιμούν τη σεμνότητα και την ανιδιοτελή προσφορά».

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος «έφυγε» από τη ζωή έχοντας διαγράψει μια αξιοσημείωτη διαδρομή στην επιχειρηματική και κοινωνική ζωή της χώρας. Η απώλειά του είναι μεγάλη όχι μόνο για τους οικείους του, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους της επιχείρησής του, αλλά και για την εγχώρια φαρμακοβιομηχανία και τον κόσμο της παραγωγικής οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός.

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ