Αθλητισμος

Παντού υπάρχει ένας Κώστας (video)

Μετά τον Μανωλά και ο Μήτρογλου συνεχίζει στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού τροπαίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Μήτρογλου
Κώστας Μήτρογλου © EPA / GUILLAUME HORCAJUELO

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε τα πάντα και η Ρόμα απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, φτάνοντας πια στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κώστας Μήτρογλου μπορεί να μην σκόραρε, αλλά βοήθησε τη Μαρσέιγ να φτάσει στο εντυπωσιακό 5-2 επί της Λειψίας, με συνέπεια να περιμένει κι αυτός τη σημερινή κλήρωση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή τη σύμπτωση με τους δύο Κωστήδες από την Ελλάδα εντόπισαν και οι άνθρωποι της Μαρσέιγ, που φρόντισαν να στείλουν αυτό το tweet στον επίσημο λογαριασμό της Ρόμα.

Στο πλέον συναρπαστικό ματς της φετινής διοργάνωσης, οι Γάλλοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ είχαν χάσει με 1-0 και στη Γερμανία. Γρήγορα ανέτρεψαν την κατάσταση και έφτασαν στο τελικό 5-2. Ο Μήτρογλου μπορεί να έχασε τρία τετ α τετ, να έκανε φάουλ εκτός φάσης (!) και να ακύρωσε γκολ του Παγέ, όμως ώθησε τον αντίπαλο στο αυτογκόλ της ισοφάρισης σε 1-1, ενώ στα δύο γκολ της Μαρσέιγ που προήλθαν από κόρνερ του αντιπάλου, ο Έλληνας φορ ήταν αυτός που άρχισε την αντεπίθεση.

Moderator - Sweet Curse

Η χθεσινή βραδιά του Γιουρόπα ήταν το κατάλληλο επιδόρπιο μετά το «καυτό» διήμερο του Τσάμπιονς Λιγκ. Πράματα και θάματα έγιναν στην Αυστρία, στη μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς. Η Λάτσιο πήγε στο Σάλτσμπουργκ με 4-2 υπέρ της και προηγήθηκε με 1-0 στο 55’ της ρεβάνς. Οι Αυστριακοί ισοφάρισαν αμέσως και σκόραραν τρεις φορές από το 72’ ως το 76’ για να κάνουν μια τεράστια ανατροπή. Πέρασαν ακόμα Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ