Αθλητισμος

Ο καθένας λέει τα δικά του

Εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
motion-team.jpg
EUROKINISSI/MOTION TEAM

Δεν θα αργήσει η μέρα, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα, που θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Μέχρι στιγμής από αυτά που προκύπτουν, κάθε ομάδα έχει μία εντελώς διαφορετική άποψη για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα. Το επιτελείο της καθεμιάς τα ερμηνεύει με τον δικό της τρόπο και είναι βέβαιο πως η δικαστική μάχη θα είναι τόσο έντονη και αμφίρροπη, που ένα κανονικό, ποδοσφαιρικό ντέρμπι θα… ωχριά μπροστά της.

Από τον ΠΑΟΚ έχουν μαζέψει όλα τα στοιχεία, θεωρώντας πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να χάσει το ματς στα χαρτιά, επειδή αρνήθηκε να παίξει, ενώ στον Πειραιά έχουν κάνει ένα σωρό καταγγελίες, ακόμη και για τα επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το πρώτο «ματς» ανάμεσα στις δύο ομάδες θα παιχτεί την Πέμπτη, όταν και θα απολογηθεί ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια οπαδών του έξω από το γήπεδο των Ιωαννίνων. Ο Ολυμπιακός, ως έχων συμφέρον, θα παραστεί στη διαδικασία, ενώ την ίδια μέρα θα εκδικαστεί η έφεση για την απαλοιφή του -3 των «ερυθρολεύκων» από το ματς με την ΑΕΚ.

Μιας και ο λόγος ήρθε στον «Δικέφαλο» της Αθήνας, εχθές η ΠΑΕ ζήτησε από τον Γιώργο Βασιλειάδη να διακοπεί το πρωτάθλημα, ώσπου να διευθετηθούν όλες οι δικαστικές εκκρεμότητες, αλλά όσο λογικό κι αν μοιάζει αυτό, είναι απίθανο να συμβεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ