Αθλητισμος

Τα δάκρυα του Λανς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
33368-74048.jpg

Ο Αμερικανός ποδηλάτης χαρακτήρισε “θανατική ποινή” τον ισόβιο αποκλεισμό του από την ποδηλασία εξαιτίας της χρήσης αναβολικών. Ωστόσο, τόνισε ότιεξακολουθεί να έχει έντονη επιθυμία να αγωνιστεί εκ νέου και ελπίζει ότι ο ισόβιος αποκλεισμός του θα αρθεί κάποια ημέρα. Σε αντίθεση με το πρώτο, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην 'Οπρα Γουίνφρι, το οποίο μεταδόθηκε αργά χθες, ο 'Αρμστρονγκ εμφανίσθηκε πιο συναισθηματικός και ευάλωτος ιδιαίτερα όταν αναφέρθηκε στον αντίκτυπο που είχε το σκάνδαλο στην οικογένειά του.

Ο 'Αρμστρονγκ, ο οποίος με δυσκολία προσπάθησε αρκετές φορές να συγκρατήσει τα δάκρυά του, θυμήθηκε τη στιγμή που είπε στα παιδιά του ότι οι κατηγορίες εναντίον του είναι βάσιμες και τόνισε ότι η εν λόγω υπόθεση έχει κάνει τη μητέρα του "ερείπιο". Ο πρώην πρωταθλητής του Γύρου της Γαλλίας είπε ότι η πιο ταπεινωτική στιγμή ήταν όταν έπρεπε να αποχωρήσει από το ίδρυμα για την έρευνα και την καταπολέμηση του καρκίνου, Livestrong, το οποίο ίδρυσε ο ίδιος.

Παραδέχθηκε ότι έπρεπε να τιμωρηθεί για όλα αυτά τα χρόνια που έκανε χρήση αναβολικών, τα οποία, όπως είπε, τον βοήθησαν να κερδίσει τους επτά τίτλους του Γύρου της Γαλλίας."Δε λέω ότι αυτό είναι άδικο, λέω ότι είναι διαφορετικό. Αξίζω την τιμωρία, όμως δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζω τη θανατική ποινή", διευκρίνισε. Εκτός από την υστεροφημία του ο Αρμστρονγκ είπε ότι έχασε 75 εκατομμύρια δολάρια όταν πέρυσι οι χορηγοί του τον εγκατέλειψαν. “Ολα χάθηκαν. Έχασα κάθε πιθανό μελλοντικό έσοδο”, είπε. Ο Αμερικανός ποδηλάτης δήλωσε ότι δε γνωρίζει τι τού επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά τόνισε ότι θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY