Αθλητισμος

Μαρινάκης – Αρβανιτίδης έστησαν το Ολυμπιακός - Βέροια 3-0

Διαβάστε τι είπε ο Γεωργέας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
101153-201867.jpg

«Η γνώμη μου είναι ότι δεν ήταν πέναλτι το δεύτερο γκολ. Δεν ήθελε να διώξει την μπάλα στο πρώτο γκολ. Είπα ‘να το πρώτο’, όλοι το λέγαμε, πιο πολύ γελάγαμε. Όλοι το ήξεραν και οι δύο ομάδες το κανόνισαν. Πιστεύω ότι οι πρόεδροι το έστησαν. Ποιος θα το κανονίσει να έρθει 3-0; Οι παίκτες; Πώς;».

Αυτό δήλωσε ο ποδοσφαιριστής κ. Νίκος Γεωργέας, αναφερόμενος στο ματς Ολυμπιακός Βέροια 3-0 (6η Ιανουαρίου 2013), στη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, που εκδικάζει την υπόθεση των στημένων αγώνων.

Η κατάθεση του κ. Γεωργέα προκάλεσε έντονη αντίδραση του κ. Αρβανιτίδη, τότε προέδρου της Βέροιας, αλλά και άλλων διαδίκων, που χαρακτήρισαν τον κ. Γεωργέα ψευδομάρτυρα.

Σημεία της κατάθεσης Γεωργέα:

· «Στα αποδυτήρια ήταν μόνο ο προπονητής και μας έδινε οδηγίες, μας λέει ‘πάμε να βγούμε έξω’, μπαίνει ο Λαναρής και μας λέει ‘θέλω να σας πω κάτι’. Μας έβαλε μέσα ξανά. ‘Να σας πω ότι το ματς πρέπει να έρθει 3-0, μας είπε ο πρόεδρος, το άκουσαν και οι 11 παίκτες σίγουρα. Όποιος δεν θέλει μπορεί να βγει αλλαγή’. Ο προπονητής δεν ήταν μέσα. Ήταν έξω, και πήγα και είπα ‘Εγώ σε αυτό το ματς δεν παίζω’»

· «Με το που βγήκα πήγα στον πάγκο και το είπα. Οι αλλαγές που έγιναν και τα παιδιά που μπήκαν πιστεύω ότι ήξεραν. Δεν παίρνω όρκο. Η βασική 11άδα το άκουσε…. Πιστεύω από την αρχή ήταν προσυνεννοημένο, δεν είχα ακούσει τίποτα στην Βέροια, στο ημίχρονο, στο α' μέρος ήμασταν κανονικά, στο δεύτερο 3-0»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.