Smart Life

5+3 ιδέες δώρων για τους Ιχθύες

Οι μέρες γενεθλίων για τους ιχθύες είναι από 19 Φεβρουαρίου εώς 20 Μαρτίου

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Πλαίσιο προτείνει μερικά δώρα για τους ιχθύες.

Το PLAISIO προτείνει μερικά δώρα που θα κάνουν χαρούμενους τους ιχθύες φίλους σας.

Ιχθύες. Το δωδέκατο και τελευταίο ζώδιο στον ζωδιακό κύκλο. Ρομαντικοί, χαοτικοί, αυθόρμητοι και κομματάκι αφελείς, κρύβουν μέσα τους τρομακτική ενέργεια, ως επί το πλείστον θετική. Βοηθούν όσους βρίσκονται στην ανάγκη τους όντας αποτελεσματικοί όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Οι ψυχαναλυτές της διπλανής πόρτας αφού χάρη στην ευαισθησία και τη συναισθηματική τους ισορροπία θα ακούσουν τα προβλήματά σου, βοηθώντας σε να βρεις τη λύση σε αυτά, είναι οι φίλοι που όλοι μας χρειαζόμαστε. Καθώς λοιπόν διανύουμε ημέρες… γενεθλίων για τους ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου), τι θα ‘λεγες να ρίχναμε μια ματιά σε 5+3 ξεχωριστά δώρα που θα τους κάνουν ευτυχισμένους;

Εβδομαδιαίο ημερολόγιο 2022 Moleskine Harry Potter

moleskine - tetradio

Το απόλυτο δώρο για όλους τους ιχθύες που τυγχάνουν και φίλοι του Harry Potter. Η Moleskine είναι παγκοσμίως γνωστή για τα σημειωματάρια και τα ημερολόγιά της και η limited edition του ημερολογίου Harry Potter υπόσχεται να δώσει στην κάθε σου ημέρα τη… μαγεία που της έλειπε. Με σκληρό εξώφυλλο και ένα υπέροχο κόκκινο χρώμα, θα γίνει σε χρόνο μηδέν η ατραξιόν του γραφείου σου. Διαθέτει ενσωματωμένο λάστιχο και σελιδοδείκτη-κορδέλα καθώς επίσης και εσωτερική θήκη για την αποθήκευση των απαραίτητων σημειώσεών σου. Έχει διαστάσεις 13x21 εκατ. και προσφέρει πλάνα ημέρας και εβδομάδας.

Φορητό μπλέντερ Blendjet 2

blendjet

Αν τα smoothies είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του/της φίλου/φίλης ιχθύ, τότε κατάπληξέ τον/την με το φορητό μπλέντερ Blendjet 2. Ας ξεκινήσουμε με το βασικότερο στοιχείο του σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες: είναι φορητό! Ξέχνα τις ατελείωτες ώρες στην κουζίνα, τα καλώδια και τα σχετικά. Διαθέτει χωρητικότητα 475 ml και διαστάσεις 23x7,6 εκατ. ενώ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό. Στην πράξη πρόκειται για ένα παγούρι που όμως θα αλέσει στη στιγμή -χάρη στους ρυθμούς… fast forward του- τα συστατικά που θα βρεθούν στο εσωτερικό του, δημιουργώντας εκπληκτικά smoothies, κατάλληλα για βόλτες και εκδρομές!

Κλεψύδρα Sentio

klepsydra

Όσο κι αν ψάξεις δε θα βρεις πιο… cool δώρο από την κλεψύδρα της Sentio. Κατασκευασμένη από ανθεκτικό γυαλί, με ασυναγώνιστο στυλ και ασύγκριτη αισθητική, ταιριάζει σε κάθε χώρο, ούσα κάτι παραπάνω από ένα απλό διακοσμητικό αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα για να μετρήσει τον χρόνο -ό,τι θα περίμενες δηλαδή από μία κλεψύδρα! Με διχρωμία στην κατασκευή της, θα ανανεώσει το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κουζίνα και γενικότερα κάθε δωμάτιο, κλέβοντας την παράσταση χάρη στην πρωτοτυπία της. Έχει ύψος 24 εκατ. (με διάμετρο βάσης 9 εκατ.) και χρησιμοποιεί άμμο.

Επιτραπέζιο ρολόι Sentio Retro

roloi - sentio

Αν σκέφτεσαι να δωρίσεις στον ιχθύ κάτι για το σπίτι αλλά δεν είσαι σίγουρος τι, το επιτραπέζιο ρολόι Sentio Retro έρχεται να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Διαθέσιμο σε δύο γουστόζικα χρώματα (μαύρο ή μπλε, πάντα με χρυσές λεπτομέρειες), μπορεί να τοποθετηθεί σε όποιο έπιπλο φαντάζεσαι -από το κομοδίνο και το σύνθετο, μέχρι το γραφείο και τον πάγκο της κουζίνας. Οι διαστάσεις του άλλωστε περιορίζονται στα 15x20,5x4,2 εκατ. έτσι ώστε να καταλαμβάνει χώρο αντίστοιχο μίας κούπας. Ευκρινές και ευανάγνωστο, λειτουργεί με μία μπαταρία ΑΑ όντας απολύτως οικονομικό.

Βαλίτσα καμπίνας 20” Sentio Countries

pic6.jpg

Ένα δώρο που πάει… παντού! Η βαλίτσα Countries της Sentio θα ακολουθήσει τον ιχθύ σε κάθε του «απόδραση», κοντινή ή μακρινή. Δεν έχει σημασία αν ετοιμάζεται να φύγει για Σαββατοκύριακο στο χωριό ή σχεδιάζει -στο μυαλό του- τον γύρο του κόσμου. Η συγκεκριμένη βαλίτσα θα τον/την καλύψει σε κάθε περίπτωση! Με διαστάσεις 54,5x34,7x19,5 εκατ. και βάρος 2,75 κιλών είναι ιδανική για χειραποσκευή σε πτήσεις αφού σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα των 29,6 λίτρων, πληροί τις προδιαγραφές των αεροπορικών εταιρειών καλύπτοντας παράλληλα τις ανάγκες του κατόχου της. Κατασκευασμένη από ABS, φέρει εσωτερική επένδυση πολυεστέρα.

Μαξιλάρι μασάζ Turbo-X

pic7.jpg

Το μαξιλάρι μασάζ Turbo-X είναι η τέλεια… παρέα έπειτα από μία κουραστική μέρα στο γραφείο. Θεραπευτικό και ανακουφιστικό, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διεγείρει το σώμα, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, τις ζωτικές λειτουργίες του οργανισμού καθώς επίσης και τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και των λέμφων. Χρησιμοποιώντας το μαξιλάρι μασάζ, ο ιχθύς θα δει το σώμα του να χαλαρώνει και να αναζωογονείται, τη στιγμή που τοξίνες και λίπος θα γίνουν παρελθόν. Το μικρό του βάρος το καθιστά εξαιρετικά φορητό ενώ είναι κατάλληλο για χρήση στους αστραγάλους, τη μέση, τον αυχένα, τα χέρια και τα πόδια.

Σταντ για κάψουλες Sentio Cactus

Στην εποχή που οι μηχανές καφέ με κάψουλες έχουν βρει τον δρόμο για κάθε σπίτι και γραφείο, χάρισε στους αγαπημένους σου ιχθύς ένα δώρο που θα εκτιμήσουν δεόντως. Το σταντ για κάψουλες από τη Sentio έρχεται σε γουστόζικο σχήμα κάκτου, δίνοντας έναν πιο funky τόνο σε κάθε κουζίνα. Με ανθεκτικό μεταλλικό σχεδιασμό, θα συγκρατήσει στη θέση τους έως και 24 κάψουλες, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τους. Με διαστάσεις 19x10x42,5 εκατ. καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο, έχοντας τη δυνατότητα να τοποθετηθεί ακόμα και στις μικρότερες κουζίνες αφού λειτουργεί και ως… διακοσμητικό!

Ποτήρια Sentio Premium (2 τεμ.)

Ο ιχθύς είναι ένα ζώδιο με το οποίο μπορείς να κάτσεις με τις ώρες και να μιλήσετε επί παντός επιστητού και γι’ αυτό δεν υπάρχει καλύτερη συνοδεία από έναν ζεστό ή κρύο καφέ -ή όποιο άλλο ρόφημα προτιμάς. Το σετ ποτηριών Sentio Premium αποτελείται από δύο χειροποίητα γυάλινα ποτήρια χωρητικότητας 180 ml. Διαθέτουν σχεδιασμό που δεν προσφέρει απλά άνετο κράτημα αλλά εγγυάται πως το ρόφημα στο εσωτερικό τους θα διατηρήσει τη θερμοκρασία του. Ό,τι πρέπει για ζεστή ή κρύα σοκολάτα, καπουτσίνο, τσάι, εσπρέσο αλλά και αλκοολούχα ποτά. Τα ποτήρια τοποθετούνται τόσο σε πλυντήριο πιάτων, όσο και σε φούρνο μικροκυμάτων.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ