Smart Life

Μην ψάχνεις άλλο: Δες τα κορυφαία γυναικεία παπούτσια του 2022

Μήπως έφτασε η ώρα να πεις σιγά-σιγά «αντίο» στα αρβυλάκια σου;

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Trends άνοιξης 2022: Τα παπούτσια που θα φοράς συνέχεια τους επόμενους μήνες, θα τα βρεις στα Olympic Stores
© Olympic Stores

Trends άνοιξης 2022: Τα παπούτσια που θα φοράς συνέχεια τους επόμενους μήνες, θα τα βρεις στα Olympic Stores.

Αν νιώθεις ότι έφτασε η ώρα να πεις σιγά-σιγά «αντίο» στα αρβυλάκια και τα μποτάκια του χειμώνα, συνέχισε να διαβάζεις. Ανακάλυψε τα γυναικεία παπούτσια που δε θα σταματήσεις να φοράς τους επόμενους μήνες και ξεκίνα να ονειρεύεσαι ανοιξιάτικες μέρες και καλοκαιρινές βραδιές με τα πιο όμορφα outfits, πάντα με την υπογραφή των Olympic Stores.

Δες τι αξίζει να αγοράσεις με την πρώτη ευκαιρία:

Olympic Stores - Lace up πέδιλα

Lace up πέδιλα για τα πιο σέξι outfit
Η αισθητική των ’90s συνεχίζει να αποτελεί κορυφαίο trend που δεν φαίνεται να αποχαιρετάμε για πολλά χρόνια ακόμα. Αξίζει να βρεις γυναικεία πέδιλα που να ανταποκρίνονται στα δικά σου γούστα και να υιοθετήσεις τα trends με τον τρόπο σου. Τα lace up πέδιλα για παράδειγμα, δηλαδή αυτά με τα λουράκια που τυλίγονται και δένουν γύρω από τους αστραγάλους, αποτελούν ίσως την πιο hot τάση της φετινής σεζόν – αξίζουν την προσοχή σου.

Olympic Stores - Γόβες με μπαρέτα

Γόβες με μπαρέτα για διαχρονική κομψότητα
Οι γόβες είναι σίγουρα μια all-time-classic επιλογή, αλλά αυτές που ξεχωρίζουν φέτος είναι λίγο διαφορετικές από τα συνηθισμένα. Γεωμετρικά kitten heels, εντυπωσιακές αγκράφες και μπαρέτες κάνουν τις γόβες του 2022 πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Κάνε δικό σου ένα ζευγάρι γόβες ψηλές ή ένα ζευγάρι γόβες με μπαρέτα και δημιούργησε τα πιο σικάτα σύνολα.

Olympic Stores - mules

Γυναικεία mules για ανατρεπτικά σύνολα
Αν είσαι γυναίκα που ακολουθεί τις τάσεις της μόδας, τότε τα mules μάλλον υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου. Φέτος, όμως, είναι η ευκαιρία να αποκτήσεις ένα ζευγάρι… αλλιώτικο από τα άλλα. Στα Olympic Stores θα βρεις mules μαύρα, λευκά και μπεζ αλλά η συμβουλή μας είναι να τολμήσεις την αλλαγή. Επίλεξε γυναικεία mules σε φούξια, πράσινο ή με διαφάνεια και αναβάθμισε ακόμα και το πιο απλό total black σύνολο.

Olympic Stores - Εσπαντρίγιες δίπατες

Εσπαντρίγιες δίπατες για early spring looks
Το πρώτο ζευγάρι παπούτσια που πρέπει να φορέσεις μόλις το επιτρέψει ο καιρός δεν είναι άλλο από τις εσπαντρίγιες. Άσε το μαύρο στην άκρη και επίλεξε nude και παστέλ αποχρώσεις για να υποδεχτείς την άνοιξη όπως της αξίζει, με εσπαντρίγιες δίπατες ή εσπαντρίγιες με λουράκι που ταιριάζουν τέλεια με τζιν και υφασμάτινα παντελόνια για τις καθημερινές σου βόλτες.

Olympic Stores - Πλατφόρμες

Πλατφόρμες γυναικείες για στιλάτες εμφανίσεις
Οι πλατφόρμες επιστρέφουν δυναμικά και αυτό το καλοκαίρι και αξίζουν οπωσδήποτε μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Κάνε δικό σου ένα ζευγάρι καλοκαιρινές πλατφόρμες σε ταμπά χρώμα και κέρδισε τις εντυπώσεις – αλλά και έξτρα πόντους ύψους – ενώ παραμένεις άνετη. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με φούστες και παντελόνια και σίγουρα υπάρχει ένα ζευγάρι εκεί έξω που έχει φτιαχτεί για σένα.

Olympic Stores - Flat σανδάλια

All-time-classic επιλογή για χαλαρές βόλτες στο νησί
Τα γυναικεία φλατ σανδάλια δεν θα μπορούσαν παρά να ολοκληρώνουν τα looks σου και αυτό το καλοκαίρι. Διαχρονική επιλογή αλλά ταυτόχρονα και τόσο hot φέτος, προτίμησε ένα ζευγάρι άνετο και σικ και ετοιμάσου για summer trips που θα μείνουν αξέχαστα.

Όλα τα trends, φυσικά, τα βρίσκεις συγκεντρωμένα στα Olympic Stores, το απόλυτο online fashion mall της Ελλάδας. Με νέες αφίξεις σε γυναικεία παπούτσια καθημερινά, σίγουρα θα ανακαλύψεις και εσύ παπούτσια σε προσφορές που δεν βρίσκεις αλλού. Κάνε πρώτη δικά σου τα πιο μοντέρνα κομμάτια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ