Smart Life

Το στεγνωτήριο της LG αλλάζει για πάντα το στέγνωμα των ρούχων

Τα ρούχα έχουν τη φροντίδα που τους αξίζει

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τα νέα υβριδικά στεγνωτήρια της LG αλλάζουν για πάντα το στέγνωμα των ρούχων.

Τα νέα υβριδικά στεγνωτήρια με αντλία θερμότητας χαμηλής θερμοκρασίας της LG, λύνουν τα χέρια σε όλα τα νοικοκυριά.

Τα έτοιμα και καθαρά ρούχα πριν την έναρξη των δραστηριοτήτων της καθημερινότητας, είναι μία πολύ σημαντική υπόθεση για ένα νοικοκυριό. Με τους ρυθμούς ζωής όμως να γίνονται ολοένα και πιο έντονοι, το να περιμένεις να στεγνώσουν τα ρούχα στο σκοινί ή την απλώστρα δεν είναι μόνο ανέφικτο αλλά και καθόλου βολικό. Ο χρόνος μας μέσα σε ένα 24ωρο δεν είναι απεριόριστος και έτσι το στέγνωμα των ρούχων δυσκολεύει αρκετούς, όντας μία χρονοβόρα διαδικασία. Αυτό είναι σε θέση να λύσουν τα νέα υβριδικά στεγνωτήρια της LG, διευκολύνοντας όλα τα σπίτια με το στέγνωμα των ρούχων. Η διαδικασία γίνεται πιο γρήγορη, πιο οικονομική και με την καλύτερη φροντίδα για τα υφάσματα. Παράλληλα με το πρόγραμμα Φροντίδα Αλλεργιών αφαιρεί βακτήρια και αλλεργιογόνα μέχρι και 99.9%*, αλλάζοντας τη διαδικασία του στεγνώματος μία για πάντα.

lg_dryer_lifestyle_1.jpg

Τα υβριδικά στεγνωτήρια της LG κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη. Αρχικά εξοικονομεί χρόνο, καθώς το άπλωμα δεν χρειάζεται πλέον και έτσι οι καιρικές συνθήκες, που κατά βάση αποτελούν την αιτία καθυστέρησης στο στέγνωμα, δεν έχουν καμία σημασία. Η LG όμως εκτός από χρόνο καταφέρνει να μας εξοικονομεί και χώρο, που είναι απαραίτητος σε μερικά σπίτια. Το στεγνωτήριο μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το LG πλυντήριο χάρη στο συνδετικό ράφι, ενώ στο ίδιο σημείο μπορείς να ακουμπήσεις και την λεκάνη με τα ρούχα.

Επίσης διαθέτουν εξαιρετική ενεργειακή κλάση και την αντλία θερμότητας Dual Inverter Heat Pump, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια εκτός από χρόνο και χώρο. Η αντλία λειτουργεί σε χαμηλή θερμοκρασία καταναλώνοντας χαμηλά επίπεδα ενέργειας και προσφέρει ανώτερη φροντίδα στα υφάσματα προστατεύοντας τα ρούχα από ζάρες. Με την τεχνολογία Eco Hybrid™ δίνεται η ευκαιρία επιλογής στο χρήστη ώστε να εξοικονομήσει ενέργεια ή χρόνο ανάλογα με τις ανάγκες του. Οι λειτουργίες του στεγνωτηρίου, Energy και Time Mode, εξοικονομούν στον χρήστη 15% ενέργεια και 18% χρόνο αντίστοιχα**.

lg_dryer_lifestyle_9.jpg

Σημαντικό ρόλο στην εξοικονόμηση ενέργειας παίζει ο αυτοκαθαριζόμενος συμπυκνωτής. Στα κοινά στεγνωτήρια τα χνούδια και η σκόνη εμποδίζουν την κυκλοφορία του αέρα αυξάνοντας την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό δεν ισχύει σε ένα στεγνωτήριο LG, διότι η δυνατή ροή νερού απομακρύνει αυτόματα το χνούδι και τη σκονή. Ο συμπυκνωτής καθαρίζεται μόνος του και ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να κάνει καμία περαιτέρω ενέργεια.

lg_dryer_lifestyle_8.jpg
 

Επιπλέον το LG πλυντήριο συνδέεται με το στεγνωτήριο χάρη στη λειτουργία της έξυπνης σύνδεσης. Επικοινωνούν μεταξύ τους για την αυτόματη επιλογή προγράμματος στεγνώματος και με βάση το πρόγραμμα πλύσης. Ο τέλειος συγχρονισμός τους γίνεται με την τεχνολογία Smart Pairing. Το στεγνωτήριο λαμβάνει πληροφορίες για τον κύκλο πλύσης από το LG πλυντήριο μέσω Wi Fi και αυτόματα μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα στεγνώματος. Μοναδική προϋπόθεση είναι να τοποθετηθούν τα λερωμένα ρούχα στο πλυντήριο, παίρνοντας τα πίσω στεγνά και πεντακάθαρα! Επίσης με το ράφι στεγνώματος, το οποίο τοποθετείται στο κάδο του στεγνωτήριου, μπορείτε να στεγνώσετε παπούτσια καθώς και πολύ ευαίσθητα υφάσματα όπως πουλόβερ για ακόμη μεγαλύτερη προστασία.

lg_dryer_lifestyle_7.jpg

Το στεγνωτήρια LG εκτός από βολικά είναι και φιλικά στη χρήση τους από τον καταναλωτή. Με τη τεχνολογία ThinQ™ έχουν γίνει εξυπνότερα και μπορείτε να «επικοινωνήσετε» εύκολα με τη συσκευή, έχοντας πρόσβαση σε όλες τις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi Fi. Σε περίπτωση παρουσίας ενός προβλήματος, η λειτουργία Smart Diagnosis λύνει όλα τα ζητήματα γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας απλά το smartphone σας.

lg_dryer_lifestyle_5.jpg

Το νέα υβριδικά στεγνωτήρια της LG, μετατρέπουν το στέγνωμα των ρούχων σε μία εύκολη διαδικασία, εξοικονομώντας χρόνο, ενέργεια και χώρο. Σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

lg_dryer_lifestyle_6.jpg

* Κατόπιν δοκιμής υπό την επίβλεψη της TUV SUD, βρέθηκε ότι το στεγνωτήριο ρούχων της LG μειώνει σε ποσοστό 99,9% τα βακτήρια (S. aureus, P. aeruginosa, and K. pneumoniae) στο πρόγραμμα Allergy Care. *Το πρόγραμμα Allergy Care είναι πιστοποιημένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει τα ακάρεα οικιακής σκόνης κατά 99,9%.

**Συγκριτική δοκιμή Intertek τον Απρίλιο του 2018, με φορτίο 9 κιλών στο πρόγραμμα για βαμβακερά με το πρότυπο IEC, ανάμεσα στις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και χρόνου. (RC90U2AV3W)

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ