Η Vοn Poll Real Estate
Villa Edge Μύκονος
Smart Life

Vοn Poll Greece: Εκλεκτά και πολυτελή ακίνητα με προσοχή στη λεπτομέρεια

Η Vοn Poll Greece θέτει νέα πρότυπα στην ελληνική αγορά πολυτελών ακινήτων
114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Vοn Poll Greece: H μεσιτική εταιρεία πολυτελών ακινήτων στην Ευρώπη που επαναπροσδιορίζει το τοπίο της πολυτελούς διαβίωσης στην Ελλάδα

  • Advertorial

Τα εκλεκτά ακίνητα είναι η επιτομή της πολυτέλειας και του κύρους, χώροι με όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενός αστικού διαμερίσματος που βρίσκονται στις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες όπως για παράδειγμα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Τα γοητευτικά ιστορικά σπίτια στην καρδιά της πόλης είναι ιδιαίτερα και εντυπωσιακά, σας ταξιδεύουν στο παρελθόν με ένα δικό τους μοναδικό τρόπο. Τα παραθαλάσσια κτήματα σε νησιά με θέα, οι βίλες μπροστά στο νερό όπως η Turquoise στην Μύκονο με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα, όλα αποτελούν ευρύχωρους, ζεστούς και μοντέρνους χώρους διαβίωσης με χαρακτήρα στους οποίους θα ζήσετε χαρούμενες στιγμές, στιγμές ξεκούρασης και διασκέδασης αλλά και θα δημιουργήσετε αναμνήσεις δίπλα στους αγαπημένους σας. Η Vοn Poll Greece, η κορυφαία μεσιτική εταιρεία πολυτελών ακινήτων στην Ευρώπη, που επαναπροσδιορίζει ταχύτατα το τοπίο της πολυτελούς διαβίωσης στην Ελλάδα σας φέρνει καθημερινά όλο και πιο κοντά με το να αποκτήσετε τα καταλύματα των ονείρων σας.

Vοn Poll Greece: H μεσιτική εταιρεία πολυτελών ακινήτων στην Ευρώπη επαναπροσδιορίζει το τοπίο της πολυτελούς διαβίωσης στην Ελλάδα

Η δημιουργική ομάδα τους ένα δίκτυο που ξεπερνά τους 1.500 επαγγελματίες σε πάνω από 400 γραφεία, επιλέγει ακίνητα προσεκτικά με συνέπεια και σωστές προδιαγραφές, καταλύματα που ξεχωρίζουν για την άνεση, τη λειτουργικότητα, την αισθητική, την προσεγμένη εσωτερική διακόσμηση και την πολυτέλειά. Κάθε έργο είναι μια νέα πρόκληση για εκείνους και το αντιμετωπίζουν εξατομικευμένα με σεβασμό, λαμβάνοντας υπόψιν τους την διαφορετική ιστορία του μελλοντικού ιδιοκτήτη. Με τη δέσμευσή της στην απαράμιλλη τεχνογνωσία και την προβολή αποκλειστικών ακινήτων, η Von Poll Greece έχει σημειώσει σημαντικά επιτεύγματα στην ελληνική αγορά, ιδιαίτερα μέσω του νεοσύστατου γραφείου της στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η Von Poll Greece από την ίδρυσή της τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, έχοντας επιδείξει υψηλό αριθμό πωλήσεων ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων συναλλαγών αξίας 7 εκατομμυρίων, 2 εκατομμυρίων και 5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι εντυπωσιακές αυτές επιδόσεις επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της στρατηγικής της εταιρίας και τη βαθιά κατανόηση των αναγκών των Ελλήνων ιδιοκτητών ακινήτων και των ατόμων υψηλού πλούτου (Ultra-high-networth-individual - UHNIs) από όλο τον κόσμο που αποτελούν το πελατολόγιό της.

Ναταλί Λεονταράκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Von Poll Greece
Ναταλί Λεονταράκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Von Poll Greece

Όλα αυτά όμως, τα σπουδαία έχουν επιτευχθεί υπό την ηγεσία της Ναταλί Λεονταράκη, Διευθύνουσας Συμβούλου της Von Poll Greece, και την επιχειρησιακή εμπειρία του COO Χρήστου Σπανού, χάρη στους οποίους η Von Poll Greece βρίσκεται σε μια σταθερή πορεία προς την δημιουργία του κορυφαίου Real Estate Private Office στη χώρα. «Ο επαγγελματισμός μας και η αφοσίωσή μας να λειτουργούμε ως γνήσιοι σύμβουλοι στον κλάδο των ακινήτων, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Δεν συμμετέχουμε απλώς στην ελληνική αγορά πολυτελών ακινήτων, αλλά ηγούμαστε αυτής με δέσμευση στην εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών και την ακεραιότητα», αναφέρει η κα Λεονταράκη.

Για να υπογραμμίσει ο κος Σπανός τη μοναδική θέση της Von Poll Greece στην εξυπηρέτηση αυτής της κατηγορίας πελατών: 

Ναταλί Λεονταράκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Von Poll Greece
Ναταλί Λεονταράκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Von Poll Greece

Ναταλί Λεονταράκη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Von Poll Greece

Ο COO Χρήστος Σπανός
Ο COO Χρήστος Σπανός

«Ο Έλληνας ιδιοκτήτης χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλούς μεσίτες- χρειάζεται πραγματικούς συμβούλους. Το ισχυρό μας διεθνές δίκτυο και η βαθιά δέσμευσή μας στον επαγγελματισμό καλύπτουν αυτή την ανάγκη, καθιστώντας μας ξεχωριστούς στον τομέα της αγοράς ή πώλησης πολυτελών ακινήτων».

Ο COO Χρήστος Σπανός
Ο COO Χρήστος Σπανός

«Ο Έλληνας ιδιοκτήτης χρειάζεται κάτι περισσότερο από απλούς μεσίτες- χρειάζεται πραγματικούς συμβούλους. Το ισχυρό μας διεθνές δίκτυο και η βαθιά δέσμευσή μας στον επαγγελματισμό καλύπτουν αυτή την ανάγκη, καθιστώντας μας ξεχωριστούς στον τομέα της αγοράς ή πώλησης πολυτελών ακινήτων».

Η εύρεση ιδανικού ακίνητου είναι μια σύνθετη διαδικασία, κυρίως όταν πρόκειται για μια σημαντική και πολυτελή επένδυση. Το να βρείτε ένα χώρο που θα ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη και επιθυμία σας όποιο και αν είναι το στιλ και η φιλοσοφία σας απαιτεί συνήθως μεγάλο χρονικό διάστημα. Γι αυτό και η κορυφαία εταιρεία πολυτελών ακινήτων στην Ευρώπη, που προωθεί στην αγορά υψηλής αξίας οικιστικά και εμπορικά ακίνητα σε προνομιακές τοποθεσίες μειώνει αρκετά τους χρόνους και είναι πάντα δίπλα σας σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης.

Πυξίδα της πέρα από την διακριτική πολυτέλεια που αποπνέουν όλα τα καταλύματα, και την έμφαση στην λεπτομέρεια και την ποιότητα είναι και η αφοσίωση της εταιρείας στην προσφορά εξατομικευμένων κτηματομεσιτικών υπηρεσιών που ξεπερνά τις προσδοκίες ενός απαιτητικού πελατολογίου. Με λίγα λόγια στο επίκεντρο της βρίσκεται η δέσμευση για μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, δίνοντας έμφαση στην άμεση, προσωπική επαφή ως ακρογωνιαίο λίθο του επιχειρηματικού της μοντέλου. Αυτή η προσέγγιση αναδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στην ικανοποίηση των ατομικών αναγκών και τη μοναδική, οικογενειακή ατμόσφαιρα που την διέπει.

Σημαντικό στοιχείο είναι ακόμη, ότι η Von Poll Greece, οραματίζεται άμεσα την δημιουργία δικτύου συνεργατών σε κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Αυτό το φιλόδοξο σχέδιο επέκτασης περιλαμβάνει το άνοιγμα γραφείων σε στρατηγικά σημεία στην χώρα, ώστε να διασφαλίζεται ότι εξειδικευμένες ομάδες συμβούλων ακινήτων είναι άμεσα διαθέσιμες για να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στους αγοραστές. Χάρη στην μεγάλη επιτυχία της και την συγκεκριμένη  περίοδο στην Ελλάδα, η Von Poll Greece, σηματοδοτεί την αυξανόμενη ελκυστικότητα της ως κορυφαίου προορισμού για αγορά πολυτελών ακινήτων, με την ολοένα ταχύτατη ανοδική πορεία  ζήτησης τους. «Η Ελλάδα είναι η Φλόριντα της Ευρώπης» τονίζει μεταξύ άλλων η κα Λεονταράκη.

Όπως και αν έχετε φανταστεί το νέο σας οίκημα η βοήθεια του κατάλληλου ειδικού μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιλογή σας. Παρέχοντας λοιπόν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών, παντρεύοντας την μοναδικότητα των ακινήτων υψηλών προδιαγραφών με την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών η Von Poll Greece αποτελεί το γραφείο διεθνών προδιαγραφών που θα σας βοηθήσει να βρείτε το ακίνητο που ανταποκρίνεται σε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Αυτός ο ξεχωριστός συνδυασμός επαγγελματικής υπεροχής και προσωπικής επαφής εδραιώνει τη θέση της ως πρωτοπόρου στον κλάδο, και έμπειρου συμμάχου, προσφέροντας μια απαράμιλλη κτηματομεσιτική υπηρεσία που μοιάζει τόσο πολυτελής όσο και σαφώς ανθρώπινη. Πώς μοιάζει η δική σας πολυτελής κατοικία; Σκεφτείτε την και αναζητήστε την μαζί τους.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον κόσμο της Von Poll Greece μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της.

Villa Tramonto Μύκονος
Villa Tramonto Μύκονος

Villa Tramonto Μύκονος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα