- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Shiatsu World: Online Book Club
Τι πιο δημιουργικό από το να διαβάζεις με συντροφιά ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο;
Online Book Club για τη μελέτη του βιβλίου Touching the Invisible - Exploring the Way of Shiatsu.
Κατόπιν της παρουσίασης του βιβλίου "Touching the Invisible - Exploring the Way of Shiatsu" στην Αθήνα στις 19 Σεπτεμβρίου με φιλοξενούμενο τον Chris McAlister, έναν από τους τρεις συγγραφείς, Ασκών το Σιάτσου και δάσκαλο Σιάτσου, Taiji & Qigong, και τον ενθουσιασμό που προέκυψε από τη συζήτηση για την τέχνη του Αγγίγματος στο Σιάτσου και τις πολύπλευρες συνιστώσες στην εφαρμογή του, ξεκινάει τον Ιανουάριο ένα ταξίδι στη μελέτη του βιβλίου αυτού διαδικτυακά.
Στόχος να ζωντανέψουν οι σελίδες του βιβλίου μέσα από τη φωνή των συμμετεχόντων, και η ψηλάφιση με τα λόγια του Αόρατο που αγγίζουμε και αγγίζεται με τις αισθήσεις.
Αρχές
Οι αρχές που διέπουν το συγκεκριμένο Online Book Club είναι η ενεργητική ακοή και η ελεύθερη έκφραση σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Καθεμιά και καθένας είναι ανοιχτός να εκφράζει ελεύθερα τον εαυτό του και την αλήθεια του και με ανοιχτή καρδιά και ενσωματωμένη παρουσία να ακούει.
Συμμετοχή
Για τη συμμετοχή στο Online Book Club είναι απαραίτητο η κατοχή του βιβλίου, το οποίο μπορεί να το προμηθευτεί κανείς από τα διαδικτυακά ξενόγλωσσα βιβλιοπωλεία.
Πληροφορίες και Εγγραφές: Shiatsu World - info@shiatsuworld.org
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια προσωπική συζήτηση μακριά από την επικαιρότητα για το οικονομικό-πολιτικό σκηνικό της μεταπολεμικής Ελλάδας και το αύριο της χώρας. Αφορμή το νέο του βιβλίο, «Ελλάδα 1953-2024 - Χρόνος και Πολιτική Οικονομία».
Οι σέκτες, οι αιρέσεις, οι απόκρυφες ομάδες ασκούν πάντα μια γοητεία στην ανθρώπινη φύση. Είναι το μυστήριο πίσω από την κλειστή πόρτα. Το απαγορευμένο.
Ένα βιβλίο που μας καλεί να ξανασκεφτούμε τι σημαίνει μάθηση
Η ελευθερία δεν είναι αφηρημένη ιδέα. Είναι η απουσία φόβου. Κι αυτό, τελικά, είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο.
Το 3,5% στους δρόμους του Ιράν: Σχολιασμός με αφορμή το βιβλίο του Marcel Dirsus, «Πώς ανατρέπονται οι τύραννοι» (Εκδόσεις Μίνωας)
Όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή και επ' ουδενί δεν περιορίζονται εκεί
Τα εκατό δωμάτια ενός βιβλίου
«Το βιβλίο αποτελεί ένα δημοσιογραφικό και πολιτικό οδοιπορικό»
Η μετάφραση του Παπαδιαμάντη ξεκίνησε το 1889
Ο συγγραφέας μιλάει στην Athens Voice για αθηναϊκές ιστορίες με ρεαλισμό και φαντασία
Τι συμβαίνει όταν μια σαρανταπεντάρα επιτυχημένη συγγραφέας αποφασίζει να κάνει μια ανατροπή στη ζωή της και να αναζητήσει μια νέα μορφή ελευθερίας;
Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στον κόσμο των πάγων, των ανθρώπων της Γροιλανδίας και ενός τοπίου που αλλάζει για πάντα
Ο συγγραφέας και ιστορικός μιλάει για τον Φρίντριχ Νίτσε, τον Ζαρατούστρα και την κληρονομιά του ονόματός του
Η δικαιοσύνη δεν είναι υπόθεση συναισθήματος, είναι αρχιτεκτονική.
Όψεις της πόλης, αναμνήσεις, πράγματα που συνέβησαν παλιά, και πράγματα που συμβαίνουν σήμερα γύρω μας
Μια πολιτισμική-ιστορική «εγκυκλοπαίδεια» φοβιών και εμμονών
Το Βιβλίο της Εβδομάδας, από τις Εκδόσεις Κέδρος
Ένα βιβλίο που δεν γράφτηκε για παιδιά αλλά κατέκτησε τα παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο
Παύει ένα έργο να «ανήκει» στον συγγραφέα μόλις τελειώσει η συγγραφή του;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.