Βιβλιο

Είσαι γυναίκα. Αξίζεις: Ένας ύμνος στη γυναικεία φύση

10 αληθινές ιστορίες γυναικών, 50 πρακτικοί κανόνες γυναικείας επιβίωσης

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 782
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!» της Νανάς Παλαιτσάκη και του Δημήτρη Τσουκνιδή, εκδόσεις Αρμός

Παρουσίαση του βιβλίου «Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!» της Νανάς Παλαιτσάκη και του Δημήτρη Τσουκνιδή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός.

10 αληθινές ιστορίες που αποτελούν τον καθρέφτη κάθε σύγχρονης γυναίκας. Ένας οδηγός επιβίωσης για όσες γυναίκες θέλουν να ζήσουν μια αυθεντική ζωή, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου, οικογενειακής κατάστασης, ηλικίας ή εξωτερικής εμφάνισης!

Το βιβλίο «Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!» αποτελεί έναν οδηγό για όλες τις γυναίκες που καλούνται να ξεπεράσουν  τους δαίμονές τους, τις φοβίες τους, τις καταθλίψεις τους, τις  εμμονές τους, τους ψυχαναγκασμούς, τις ενοχές και τα ξεσπάσματά τους. Το βιβλίο περιέχει περισσότερες από 50 πρακτικές οδηγίες και λύσεις που στηρίζονται σε έγκριτους ψυχοθεραπευτές.

Η Νανά Παλαιτσάκη αφηγείται, με γραφή γρήγορη και χρονογραφηματική, δέκα πραγματικές ιστορίες γυναικών στον Δημήτρη Τσουκνιδή και μέσα από τα  καμώματα των δέκα πρωταγωνιστριών δίνουν πρακτικά «εργαλεία» στην Ελληνίδα αναγνώστρια ώστε ν’ απελευθερωθεί και να χαρεί τις στιγμές της ζωής της. Γιατί η ζωή μας είναι μία και πολύτιμη!

Ένα διαδραστικό βιβλίο, ένα βιβλίο σχολείο ζωής για κάθε γυναίκα που αξίζει να διεκδικήσει την χαρά, την αγάπη, την αφθονία, τον έρωτα. Οι αναγνώστριες θα ταυτιστούν με την Άννα, την Ειρήνη, την Νένα, την Σύλβια, την Μάρω  και όλες τις άλλες ηρωίδες! Γιατί αυτό το βιβλίο το έγραψε η Ελληνίδα Γυναίκα! Εσύ!  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ