Βιβλιο

Είσαι γυναίκα. Αξίζεις: Ένας ύμνος στη γυναικεία φύση

10 αληθινές ιστορίες γυναικών, 50 πρακτικοί κανόνες γυναικείας επιβίωσης

Athens Voice
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 782
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!» της Νανάς Παλαιτσάκη και του Δημήτρη Τσουκνιδή, εκδόσεις Αρμός

Παρουσίαση του βιβλίου «Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!» της Νανάς Παλαιτσάκη και του Δημήτρη Τσουκνιδή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αρμός.

10 αληθινές ιστορίες που αποτελούν τον καθρέφτη κάθε σύγχρονης γυναίκας. Ένας οδηγός επιβίωσης για όσες γυναίκες θέλουν να ζήσουν μια αυθεντική ζωή, ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου, οικογενειακής κατάστασης, ηλικίας ή εξωτερικής εμφάνισης!

Το βιβλίο «Είσαι γυναίκα. Αξίζεις!» αποτελεί έναν οδηγό για όλες τις γυναίκες που καλούνται να ξεπεράσουν  τους δαίμονές τους, τις φοβίες τους, τις καταθλίψεις τους, τις  εμμονές τους, τους ψυχαναγκασμούς, τις ενοχές και τα ξεσπάσματά τους. Το βιβλίο περιέχει περισσότερες από 50 πρακτικές οδηγίες και λύσεις που στηρίζονται σε έγκριτους ψυχοθεραπευτές.

Η Νανά Παλαιτσάκη αφηγείται, με γραφή γρήγορη και χρονογραφηματική, δέκα πραγματικές ιστορίες γυναικών στον Δημήτρη Τσουκνιδή και μέσα από τα  καμώματα των δέκα πρωταγωνιστριών δίνουν πρακτικά «εργαλεία» στην Ελληνίδα αναγνώστρια ώστε ν’ απελευθερωθεί και να χαρεί τις στιγμές της ζωής της. Γιατί η ζωή μας είναι μία και πολύτιμη!

Ένα διαδραστικό βιβλίο, ένα βιβλίο σχολείο ζωής για κάθε γυναίκα που αξίζει να διεκδικήσει την χαρά, την αγάπη, την αφθονία, τον έρωτα. Οι αναγνώστριες θα ταυτιστούν με την Άννα, την Ειρήνη, την Νένα, την Σύλβια, την Μάρω  και όλες τις άλλες ηρωίδες! Γιατί αυτό το βιβλίο το έγραψε η Ελληνίδα Γυναίκα! Εσύ!  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Βαρδάκας & Βλάσσης Μαρωνίτης: Οι άνθρωποι πίσω από την εκδοτική επιτυχία της Key Books
Βασίλης Βαρδάκας & Βλάσσης Μαρωνίτης: Οι άνθρωποι πίσω από την εκδοτική επιτυχία της Key Books

Μιλήσαμε μαζί τους για τους νέους επιτυχημένους τίτλους τους, τα προβλήματα που προκύπτουν από την υπερπληροφόρηση και την Τεχνητή Νοημοσύνη αλλά και για την επίδραση της Key Books στους αναγνώστες

«Ήβη» της Μαρίας Σκαμάγκα, εκδόσεις Μεταίχμιο
Η Ήβη της Μαρίας Σκαμάγκα: Μια ιστορία στον καιρό των Πανελληνίων

Μια νουβέλα γραμμένη σαν μια σχοινοτενής ευχή με τη μορφή νουβέλας: μακάρι ένα παιδί να στραφεί νωρίς μέσα του και να αναρωτηθεί βαθιά και ουσιαστικά ποια είμαι, πού πάω, τι θέλω, γιατί το θέλω

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY