Βιβλιο

Covid-19 crashtest στον γάμο, στον έρωτα και όχι μόνο

Πόσο έχει επηρεάσει τις σχέσεις ο αναγκαστικός εγκλεισμός που βιώνουμε όλοι τελευταία; Πώς ο λιγότερος χώρος και ο περισσότερος χρόνος μαζί, δημιουργούν σημαντικά προβλήματα επικοινωνίας;

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 769
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ζευγάρι που διαβάζει

7 βιβλία από τις εκδόσεις Αρμός που υπόσχονται λύσεις για να κατανοήσετε τον σύντροφό σας, τον εαυτό σας αλλά και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

«Να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;», Ματθαίος Γιωσαφάτ
«Να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;», Ματθαίος Γιωσαφάτ
Μια ψυχαναλυτική ματιά στα θέματα της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, του έρωτα, της αγάπης, της επιλογής συντρόφου και του γάμου! Στο βιβλίο αυτό ο Ματθαίος Γιωσαφάτ αναλύει την ανθρώπινη σεξουαλικότητα και το φαινόμενο του έρωτα, της αγάπης και του γάμου. Επιπλέον προσεγγίζει την επιλογή του συντρόφου, τα είδη γάμου και τα προβλήματά τους προτρέποντας θεραπευτικές προσεγγίσεις.


«Έρωτας ή τίποτα», Δημήτρης Καραγιάννης
«Έρωτας ή τίποτα», Δημήτρης Καραγιάννης 
Ένα βιβλίο που βοηθά τον αναγνώστη να συνειδητοποιήσει τις ανεκμετάλλευτες εκπληκτικές δυνατότητες του έρωτα και να κατανοήσει ότι η αλλαγή στάσης ζωής είναι το κλειδί που μπορεί να αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά μας. Μια διεισδυτική ματιά που θα διαμορφώσει τις σχέσεις μας για αναγνώστες που δεν συμβιβάζονται με τη μετριότητα. 


«Έρωτος φύσις», π. Φιλόθεος Φάρος
«Έρωτος φύσις», π. Φιλόθεος Φάρος
Ένα κλασικό και άκρως επίκαιρο βιβλίο για τη φύση και τη σημασία του έρωτα! Τι είναι όμως ο έρωτας; Ποια είναι η σχέση του έρωτα με το σεξ; Μια ανατρεπτική μελέτη του π. Φιλόθεου Φάρου για τον έρωτα, τη σεξουαλικότητα, καθώς και για τη σχέση της θρησκείας και της οικογένειας στη διαμόρφωση του ερωτικού μας χαρακτήρα.


«Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε», Κυριάκος Βλασσόπουλος
«Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε», Κυριάκος Βλασσόπουλος
Ένα βιβλίο χρήσιμο, απελευθερωτικό αλλά και αγαπητικό για την συμβίωση σε καιρούς δύσκολους, σαν αυτόν που ζούμε σήμερα. Ο Κυριάκος Βλασσόπουλος ανοίγει νέα μονοπάτια ώστε να κατανοήσουμε και να επανορθώσουμε τα τραύματα που κουβαλάμε μέσα μας και χαράζει άλλες πιθανές διαδρομές δημιουργικότητας, αγάπης και συντροφικότητας.


«Η αγάπη στην πρίζα», Ιάκωβος Μαρτίδης
«Η αγάπη στην πρίζα», Ιάκωβος Μαρτίδης

Μία τρυφερή και ψυχολογική ματιά σε όσα συμβαίνουν στη ζωή ενός ζευγαριού, πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου, αλλά και του διαζυγίου. Ένας πρακτικός οδηγός που μπορεί ο καθένας να ανατρέξει, αναζητώντας λύσεις σε διάφορα θέματα που αφορούν τις σχέσεις του ζευγαριού.


«Αλλάζει ο άνθρωπος;», Δημήτρης Καραγιάννης
«Αλλάζει ο άνθρωπος;», Δημήτρης Καραγιάννης
Πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε θετικά σε έναν κόσμο που αλλάζει; Πώς μπορούμε να είμαστε σκεπτόμενοι και πως να υπερασπιζόμαστε την ανθρώπινη φύση που δεν περιορίζεται στην επιβίωση, αλλά αναζητά το νόημα της ύπαρξης. Αλλάζει τελικά ο άνθρωπος;


«Εγώ κι εσύ και οι άλλοι», Γιώργος Κίσσας
«Εγώ κι εσύ και οι άλλοι», Γιώργος Κίσσας
10+1 συνεντεύξεις με ψυχολόγους, ψυχιάτρους και ψυχοθεραπευτές πάνω σε ζητήματα που αφορούν στο ζευγάρι και την οικογένεια. Ο Γιώργος Κίσσας συνομιλεί με τους: Μ. Γιωσαφάτ, π. Β. Θερμό, Τ. Ζαχαριάδη, Ε. Καραγιάννη,  Κ. Βλασσόπουλο,  Α. Ανδρουτσοπούλου, Φ. Βερβελίδου, Χρ. Ζιούβα, Χ. Κατάκη, Δ. Κυριαζή, Χ. Μιχαλοπούλου.


Κυκλοφορούν σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις Εκδόσεις Αρμός www.armosbooks.gr. Με αγορές άνω των €20 δωρεάν μεταφορικά!

Fb: armos.ekdoseis.ekdiloseis, Insta: armosbooks

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ