Βιβλιο

Τα best sellers της Ontime Books γίνονται και audio

Με τη φωνή της πολύ επιτυχημένης Ladydust

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 752
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ladydust (Μαρίνα Τσιγονάκη)
Ladydust (Μαρίνα Τσιγονάκη)

Ontime Books: Το «Μυστικό της Μαγείας» και το «Coronavirus, an ancient or an alien virus» γίνονται audiobooks με τη φωνή της Ladydust (Μαρίνα Τσιγονάκη)

H Ontime Books, ο εκδοτικός οίκος με έδρα το Λονδίνο ο οποίος μεταφράζει και εκδίδει στα αγγλικά βιβλία Ελλήνων και Κύπριων συγγραφέων, ετοιμάζει τα πρώτα της audiobooks, με τη φωνή της Ladydust.

Πρόκειται για το «Το Μυστικό της Μαγείας» της Νατάσσας Λούππου, το οποίο έχει ήδη χαράξει μια λαμπρή πορεία στο εξωτερικό, καθώς και για το «Coronavirus, an ancient or an alien virus» («Κορονοϊός, ένας αρχαίος ή ένας εξωγήινος ιός»), το οποίο περιλαμβάνει έξι υπέροχα διηγήματα Ελλήνων συγγραφέων με θέμα τον κορονοϊό, τα οποία διακρίθηκαν σε διαγωνισμό της Ontime Books. Τα Audio books θα συμπεριλαμβάνονται ως ένθετο δώρο μαζί με τα βιβλία, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τίτλοι της Ontime Books έχουν ήδη γίνει best sellers και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του Amazon.
OnTime Books: «Το Μυστικό της Μαγείας» / «Coronavirus, an ancient or an alien virus»

Η Ladydust (Μαρίνα Τσιγονάκη, www.ladydust.com) έχει ήδη τέσσερις συνεργασίες με την 20th Century Fox στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των animation Rio 1, 2 & Ice Age 4 & 5, καθώς και συνεργασίες σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ για δημοφιλή brands. Επίσης, έχει πρωταγωνιστήσει σε γνωστές παραγωγές της τηλεόρασης, όπως «Το κλειδί του παραδείσου» αλλά και σε ταινίες, δίπλα σε ονόματα του Hollywood. Highlight της κινηματογραφικής της πορείας ήταν η συνεργασία της με τον οσκαρικό Guy Nattiv στην ταινία “Magic Men”. Η ίδια δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη με την τωρινή συνεργασία της με την Ontime, έχοντας ήδη παίξει πριν από μερικά χρόνια στην ταινία «Σαΐτα» του ιδρυτή της εταιρείας Δημήτρη Χριστοδούλου.

Συνεργασία της Ontime Books με τον Ξενοφώντα Μουσά και τον Παύλο Πισσάνο
Τη συνεργασία της με τον σπουδαίο Έλληνα Φυσικό και Αστρονόμο και πρωταγωνιστή της μελέτης του Μηχανισμού των Αντικυθήρων Ξενοφώντα Μουσά, καθώς και με τον Παύλο Πισσάνο, την εργογραφία του οποίου έχει αναλάβει να εκδώσει στο εξωτερικό, ανακοίνωσε, στο μεταξύ, η Ontime Books. Τα πρώτα βιβλία του Παύλου Πισσάνου που θα κυκλοφορήσουν από την Ontime Books είναι τα «Απ' τον Αριστοτέλη στον Hawking», το οποίο κυκλοφόρησε σε περισσότερες από 100 χώρες ως βιβλίο και ντοκιμαντέρ και προτάθηκε από 10 καθηγητές πανεπιστημίων και ακαδημιών του κόσμου, για δεύτερη φορά, ως υποψήφιο για το διεθνές βραβείο Templeton 2011 - 2012, καθώς και το βιβλίο «Οι νόμοι του Σύμπαντος», υποψήφιο για βραβείο Νόμπελ το 2011.

Ξενοφώντας Μουσάς
Ξενοφώντας Μουσάς

Παύλος Πισσάνος
Παύλος Πισσάνος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ