Βιβλιο

Becoming: Η ιστορία της Μισέλ Ομπάμα (εικόνα)

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκαλύπτει το εξώφυλλο της βιογραφίας της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
michell-obama11.jpg

Η πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagramτο εξώφυλλο της πολυαναμενόμενης βιογραφίας της, «BECOMING– Η Δική μου Ιστορία»,το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 13 Νοεμβρίου, 2018. Ο τίτλος του βιβλίου στα Αγγλικά είναι «BECOMING».

Η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε για φωτογραφία εξωφύλλου του βιβλίου της, μια λήψη από τη φωτογράφηση που έγινε φέτος στην Ουάσιγκτον, από τον διάσημο φωτογράφο πορτρέτων Miller Mobley. Το styling της φωτογράφησης επιμελήθηκαν οι Meredith Koop, Carl Ray, και Yene Damtew, ενώ το εξώφυλλο του βιβλίου σχεδίασε ο Christopher Brand, Αντιπρόεδρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του εκδοτικού οίκου Crown Publishing Group.

Προχωρώντας στην αποκάλυψη του εξωφύλλου του βιβλίου της, η Μισέλ Ομπάμα μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram τέσσερις ανέκδοτες οικογενειακές φωτογραφίες που απεικονίζουν στιγμές από το προσωπικό της ταξίδι, το οποίο την διαμόρφωσε ως προσωπικότητα.

H Μισέλ Ομπάμα σχολίασε στην ανάρτησή της: «Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με όλους εσάς το εξώφυλλο του “BECOMING”. Η διαδικασία συγγραφής αυτού του βιβλίου είχε ιδιαίτερα προσωπικό και διαφωτιστικό χαρακτήρα για μένα. Καθώς προετοιμάζομαι να μοιραστώ μαζί σας το “BECOMING” αυτό το φθινόπωρο, ελπίζω ότι και όλοι εσείς θα αναλογιστείτε την δική σας προσωπικήιστορίακαι είμαι βέβαιη ότι θα σας βοηθήσει να γίνετε αυτό που φιλοδοξείτε. Η δική σας ιστορία είναι κάτι δικό σας που πάντα θα ανήκει σε σας».

athensbookstorepublications_greece_becoming_final.jpg

I’m thrilled to share with all of you the cover for BECOMING. The process of writing this book has been so personally meaningful and illuminating for me. As I prepare to share BECOMING this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust th

Το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα θα εκδοθεί στην Ελλάδα σε έντυπη και σε ψηφιακή μορφή από την ΑΘΕΝS BOOKSTORE PUBLICATIONS, και ταυτόχρονα σε 25 γλώσσες, σε όλον τον κόσμο.

Στην αυτοβιογραφία της, η Μισέλ Ομπάμα προσκαλεί τους αναγνώστες στον προσωπικό της κόσμο, εξιστορώντας τις εμπειρίες που την διαμόρφωσαν – από την παιδική της ηλικία στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγο, την εποχή που ως στέλεχος εξισορροπούσε τις απαιτήσεις της μητρότητας με αυτές της εργασίας,  ως την εποχή που ζούσε στην πιο διάσημη διεύθυνση στον κόσμο. Με αδιαμφισβήτητη ειλικρίνεια και πνευματώδη ζωντάνια περιγράφει τους θριάμβους και τις απογοητεύσεις της, δημόσιες και ιδιωτικές, ξεδιπλώνοντας ολόκληρη την ιστορία της όπως την έχει ζήσει – με τις δικές της λέξεις και υπό τους δικούς της όρους. Ζεστή, συνετή και αποκαλυπτική. Το βιβλίο της «Becoming Η Δική μου Ιστορία» είναι ένας ασυνήθιστος, ενδόμυχος απολογισμός από μια γυναίκα με ψυχή και περιεχόμενο, που έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και η ιστορία της μας εμπνέει να κάνουμε το ίδιο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ