Θεατρο - Οπερα

Ο Αντώνης Λουδάρος αντικαθιστά τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο θέατρο, μετά το έμφραγμα που υπέστη

Στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντώνης Λουδάρος: Αντικαθιστά τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο θέατρο
© NDP/NIKOS ZOTOS

Αντώνης Λουδάρος: Αντικαθιστά τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο θέατρο

Μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν μπορεί ακόμη, να συνεχίσει τις εμφανίσεις του στην θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» με συνέπεια να πρέπει να αντικατασταθεί.

Την θέση του θα πάρει ο Αντώνης Λουδάρος ο οποίος έδωσε την είδηση στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» την Τρίτη 2 Απριλίου.

Ο ηθοποιός είπε στο πλατό της εκπομπής, ότι ξεκινάει από αύριο, Τετάρτη 3 Απριλίου τις εμφανίσεις του στο θέατρο. Αφού το αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα, ο Αντώνης Λουδάρος είπε: «Με μεγάλη χαρά, ενσυναίσθηση και αγάπη γι' αυτό το πράγμα, για τους ανθρώπους που είναι εκεί».

Όταν ρωτήθηκε για το πώς μπορεί τόσο άμεσα να αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, ο ηθοποιός απάντησε: «Υπήρξε υλικό, το μονοπάτι του Χρήστου που πάνω σε αυτό βασίστηκα γιατί το έβλεπα σαν θεραπεία. Τρεις φορές την ημέρα έβλεπα την παράσταση και διάβαζα πολύ. Και όταν έχεις θετική διάθεση και αγάπη, κατάλαβα α εγώ κάτι πολύ σημαντικό με αυτό. Όταν είπα αμέσως το "ναι" κατάλαβα γιατί το είπα, γιατί είμαστε μια οικογένεια και στηρίζει ο ένας τον άλλο. Και εφόσον μπορούσα ν α το κάνω θα ήταν αδιανόητο για μένα "μα πώς θα προλάβω; Θα προλάβω!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ