Θεατρο - Οπερα

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου τελειώνει το παζλ της Γκουέρνικα

«Η πιο επίκαιρη ταινία για να δεις λέγεται "Contagion"»

32014-72458.jpg
A.V. Guest
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου πριν μπούμε στο «Μένουμε Σπίτι»
© Θανάσης Καρατζάς

#menoumespiti με την ATHENS VOICE: Ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου μας προτείνει βιβλία, ταινίες, παιχνίδια για όσο βρισκόμαστε στο σπίτι

Ένα μεγάλο μπαλκόνι. Μια ψηλή βιβλιοθήκη και ένα τεράστιο κολάζ με λίστες από μουσικά κομμάτια. Από κάτω ακριβώς, δίσκοι. Πολλοί δίσκοι. Πιο μέσα το χωλ και ένας μικρός χώρος που αποκαλεί «δικό του». Με βιβλία, υπολογιστή και μια τηλεόραση τουλάχιστον 20 ετών. Το playroom είναι γεμάτο κομμάτια από παζλ. Πρέπει να είναι δεκάδες χιλιάδες όμως δεν καταφέρνεις να χαθείς σε αυτά αφού ο Γιώργος Χρυσοστόμου τα έχει βάλει στη σωστή τάξη. Μένουμε Σπίτι. Και βρίσκουμε τρόπους να περνάμε καλά σε αυτό. Ο Γιώργος Χρυσοστόμου θα λέγαμε ότι έχει βρει τη χρυσή τομή στο να το πετύχει αυτό αφού το σπίτι του είναι από τα ιδανικά μέρη για να περάσεις μια καραντίνα όπως αυτή στην οποία μας έχει υποβάλλει το τελευταίο διάστημα ο κορωνοϊός. 

Τα παζλ από το σπίτι του Γιώργου Χρυσοστόμου

Ο δημοφιλής ηθοποιός γράφει στη νέα στήλη της ATHENS VOICE «Μένουμε Σπίτι» και προτείνει για όλους εμάς που ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες για να απεμπλακούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από αυτήν την θλιβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόσμος, ένα βιβλίο, μία ταινία, μία σειρά, έναν δίσκο και φυσικά «παζλάρες».

Βιβλίο
Νομίζω ότι η «Ελληνική Μυθολογία» του Νίκου Τσιφόρου είναι ό,τι πρέπει για τις μέρες μας. 

Ταινία
«"Contagion". Για να είμαστε και επίκαιροι».

Σειρά
«Το Μυστήριο του Χρυσού Πιθήκου»

Μουσική
«Ο δίσκος "Pygmalion" από τους Slowdive. Είναι ο τρίτος δίσκος τους και ακούγεται δυνατά»

Παιχνίδι
«Παζλάρα εννοείται. Δεν το συζητάμε. Εγώ τώρα είμαι στο ήμισυ της "Γκουέρνικα" που την έχω σε mini size».

Κάπου εδώ πρέπει να πούμε να ξαναπούμε ότι ο Γιώργος Χρυσοστόμου έχει μεγάλη αγάπη στα παζλ. Αυτό αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες που μας έστειλε με αυτά. 

Τα παζλ από το σπίτι του Γιώργου Χρυσοστόμου

Μένουμε Σπίτι και μαθαίνουμε να περνάμε καλά. 

Bonus για «κάψιμο» στο σπίτι τα βιντεάκια του Γιώργου Χρυσοστόμου και του Μάκη Παπαδημητρίου από τις θρυλικές χρονιές όπου οι δυο τους ανέβαζαν το «Πέτρες στις Τσέπες τους».

Πέτρες στις Τσέπες του, Talent Show Interview

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ