Θεατρο - Οπερα

Το Cirque du Soleil διοργανώνει το πιο φαντασμαγορικό «Bazzar»

Η πιο διάσημη καλλιτεχνική ομάδα έρχεται στο Ελληνικό με μία δυνατή παράσταση για πρώτη φορά σε μία μεγάλη σκηνή.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bazzar / Cirque du Soleil

Το Cirque du Soleil έρχεται στο Ελληνικό από τις 18 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου με την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της παράστασης «Bazzar».

Ακροβάτες. Χορευτές. Μουσική. Το τρίπτυχο της επιτυχίας του Τσίρκου του Ήλιου στηρίζεται στην επιθυμία τους να κάνουν το κοινό να ταξιδέψει κάπου μακριά και ψηλά. Σε ένα μέρος σχεδόν μαγικό, έξω από τη σφαίρα του ρεαλισμού και της βαρετής πραγματικότητας.

Bazzar / Cirque du Soleil

Οι 20 μουσικοί του δρόμου, που πίσω στο 1984 αποφάσισαν να ακολουθήσουν κοινή πορεία με το όνομα Cirque du Soleil, έχουν σήμερα περισσότερους από 190 εκατομμύρια θεατές και έρχονται στο Ελληνικό από τις 18 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου για να μεγαλώσουν τον αριθμό των επισκεπτών τους και να αφήσουν για μία ακόμη φορά το δυνατό χειροκρότημα να τους συνεπάρει.

Bazzar / Cirque du Soleil

Η εμβληματική σκηνή του Alchemy Project, μία από τις μεγαλύτερες και ηγετικές εταιρείες στον κόσμο του θεάματος με επιχειρήσεις σχεδόν σε κάθε σημείο στον κόσμο, όπως στην Τουρκία, τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, τη Μ. Βρετανία, το Κατάρ, τη Σιγκαπούρη και πρόσφατα στο Ομάν, την Αίγυπτο, το Λίβανο και την Ελλάδα, σε συνεργασία με το Piraeus Real Estate δίνουν στο «Bazzar» τον χώρο και την πίστη για μία performance που θα αποδεικνύει τη δύναμη της κολεκτίβας επί σκηνής.

Το «Bazzar» είναι μία από τις πρώτες παραγωγές του Τσίρκου του Ήλιου, για αυτό και θεωρείται εμβληματική της καλλιτεχνικής του ταυτότητας. Ακροβάτες, μουσικοί, χορευτές, κάτω από το μαγικό ραβδί του μαέστρου δημιουργού, συνθέτουν ένα μοναδικό σύμπαν. Έναν διαφορετικό πλανήτη στον οποίο τα πάντα είναι πιθανά και φανταστικά απίθανα. Ένα μέρος όπου το απρόσμενο γίνεται πραγματικότητα.

Bazzar / Cirque du Soleil

Info: Από τις 18/7 μέχρι τις 4/8 το Cirque du Soleil σε συνεργασία με την Piraeus Real Estate με την υποστήριξη του CityLink, τη χορηγία της Skoda Auto ΑΕ και Cosmote TV και τη φιλοξενία του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού θα βρίσκεται πολύ κοντά μας για να σπεύσουμε να το παρακολουθήσουμε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ