- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Ζακ Μπράιαν κατέρριψε το ρεκόρ της συναυλίας στις ΗΠΑ με τον μεγαλύτερο αριθμό θεατών
Ο πρώτος καλλιτέχνης που έσπασε το «φράγμα» των 111.000 εισιτηρίων
Το ρεκόρ κατείχε ένας άλλος καλλιτέχνης της κάντρι, ο Τζορτζ Στρέιτ, ο οποίος εμφανίστηκε σε κοινό 110.905 ατόμων στο Τέξας πέρυσι
Ο Ζακ Μπράιαν κατέρριψε το ρεκόρ του μεγαλύτερου κοινού με εισιτήρια σε συναυλία στην ιστορία των ΗΠΑ, καθώς έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης που εμφανίστηκε στο Στάδιο Μίσιγκαν στο Αν Άρμπορ.
Σύμφωνα με την εταιρεία διοργάνωσης AEG Presents, η συναυλία του 29χρονου τραγουδιστή στις 27 Σεπτεμβρίου συγκέντρωσε 112.408 θεατές.
Το ρεκόρ κατείχε προηγουμένως ένας άλλος καλλιτέχνης της κάντρι, ο Τζορτζ Στρέιτ, ο οποίος εμφανίστηκε σε κοινό 110.905 ατόμων στο Τέξας πέρυσι. Πριν από αυτό, το ρεκόρ κατείχαν για αρκετές δεκαετίες οι Grateful Dead, αφού έδωσαν συναυλία σε κοινό 107.019 ατόμων στο Νιου Τζέρσεϊ το 1977.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Στις ΗΠΑ έχουν διοργανωθεί συναυλίες που έχουν προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό, όπως μια παράσταση της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Νέας Υόρκης στο Σέντραλ Παρκ το 1986, την οποία παρακολούθησαν περίπου 800.000 θεατές και το Live 8 στη Φιλαδέλφεια το 2005, το οποίο συγκέντρωσε περίπου ένα εκατομμύριο θεατές, αλλά ήταν δωρεάν και χωρίς εισιτήρια.
Το Στάδιο του Μίσιγκαν είναι το μεγαλύτερο στις ΗΠΑ και φιλοξενεί την ομάδα κολεγιακού ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου της πολιτείας. Είναι γνωστό ως «Το Μεγάλο Σπίτι».
Σύμφωνα με το Variety στη συναυλία καταρρίφθηκε ένα ακόμη ρεκόρ, συγκεκριμένα της πώλησης του μεγαλύτερου αριθμού εμπορευμάτων σε μία μόνο βραδιά, με έσοδα 5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ο Μπράιαν συνοδευόταν από τον ειδικό προσκεκλημένο Τζον Μάγιερ και υποστηρίχθηκε από τον Ράιαν Μπίνγκαμ, τους The Texas Gentlemen και τον Τζόσουα Σλόουν.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο βιρτουόζος πιανίστας Ντένις Κοζούχιν ερμηνεύει όλα τα Κοντσέρτα του συνθέτη σε δύο συναυλίες
Από το ΧΙΠ ΧΟΠ CON 2026 μέχρι το «Μπλουζ του Μικρού Πρίγκιπα» του Γιάννη Αγγελάκα
Το δυναμικά ανερχόμενο αθηναϊκό dj duo μιλάει στην ATHENS VOICE
Η τελετή απονομής έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Μαΐου
«Στον κατεξοχήν ανδροκρατούμενο κόσμο της τζαζ, οι χώροι για συζήτηση μεταξύ γυναικών είναι ελάχιστοι»
Δείτε το video clip που κάνει πρεμιέρα στο athensvoice.gr - Ο Βαγγέλης Ορφανίδης μιλά για το νέο single και την Αθήνα ως «σπίτι»
Κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Πράγα
«Αυτό μας προκαλεί ναυτία και μας κάνει έξαλλους», δήλωσε ο Άλεξ Καπράνος
Η συζήτηση που είχε με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ
Ο δημιουργός της μεγάλης επιτυχίας «Karma Chameleon» αποκάλυψε ότι χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη στη μουσική του
Από φανατικός θαυμαστής έγινε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος
Μιλήσαμε με τον Ολλανδό πιανίστα και συνθέτη με αφορμή την πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα, στον Φιλολογικό Σύλλος Παρνασσός
Το συγκρότημα του Ντέιμον Άλμπαρντ παρουσίασε το νέο άλμπουμ με καλεσμένους-έκπληξη και οικοδεσπότη τον Ράιαν Γκόσλινγκ
Οι νύχτες της Πλατείας Νερού όπως αποθανατίστηκαν από πέντε γυναίκες φωτογράφους
Ο front-man της θρυλικής μπάντας των 80’s «Culture Club» θα βρεθεί στη μουσική σκηνή του διαγωνισμού
Kαθώς για περίπου τρία χρόνια ζούσε σε ένα μικρό τροχόσπιτο
Ο Νόαμ Μπετάν θα ερμηνεύσει το «Michelle»
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εντυπωσιάζει στο πρώτο single Burial από τη νέα ταινία της A24
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.