- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Ντούα Λίπα διαψεύδει ότι απέλυσε τον μάνατζερ της λόγω Παλαιστίνης - Τι πραγματικά συνέβη
H απάντηση της διάσημης ποπ σταρ στο δημοσίευμα της Daily Mail
Dua Lipa: Όλη η αλήθεια για την «απόλυση» του μάνατζέρ της λόγω Παλαιστίνης
Το ρεπορτάζ της Daily Μail ότι η τραγουδίστρια Ντούα Λίπα διέκοψε τη συνεργασία της με τον μάνατζέρ της λόγω μιας υπογραφής σε επιστολή για να κοπεί η εμφάνιση των φιλοπαλαιστινιακών Kneecap στο Glastonbury αναπαράχθηκε από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, ωστόσο μία ημέρα μετά η τραγουδίστρια διέψευσε το επίμαχο ρεπορτάζ.
Με δήλωσή της, η Ντούα Λίπα επέκρινε την κίνηση του Ντέιβιντ Λέβι να κόψει την εμφάνιση των Kneecap, αλλά ανέφερε ότι η «σκόπιμα προκλητική» είδηση της Daily Mail είχε «συνταχθεί για να τροφοδοτήσει τη διχόνοια στο διαδίκτυο».
Τόσο η ίδια όσο και η εταιρεία εκπροσώπησης ταλέντων WME χαρακτήρισαν την είδηση «κατηγορηματικά ψευδή», αναφέροντας ότι ο Λέβι σταμάτησε να συνεργάζεται με την τραγουδίστρια το 2019.
Η τραγουδίστρια σε ένα story της στο Instagram πρόσθεσε ότι το να εκμεταλλεύεται κανείς μια παγκόσμια τραγωδία για να πουλήσει εφημερίδες είναι κάτι που βρίσκει βαθιά προβληματικό.
«Δεν απομάκρυνα τον μάνατζέρ μου»
Δημοσίευμα της Daily Mail ανέφερε ότι η τραγουδίστρια απομάκρυνε τον ατζέντη της, Ντέιβιντ Λέβι. Πηγή υποστήριξε ότι η τραγουδίστρια «φρόντισε μέσω των ανθρώπων της ώστε ο Ντέιβιντ Λέβι να μην ασχολείται πλέον με τη μουσική της», προσθέτοντας ότι «τον θεωρεί υποστηρικτή του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα και της φρικτής μεταχείρισης των Παλαιστινίων».
Μετά από τα δημοσιεύματα – και ενώ η είδηση έγινε κεντρικό θέμα σε πολλά site – η Ντούα Λίπα πόσταρε στο Instagram σε ένα story τις σκέψεις της.
«Δεν εγκρίνω τις πράξεις του Λέβι ή άλλων στελεχών της μουσικής βιομηχανίας απέναντι σε έναν καλλιτέχνη που εκφράζει την αλήθεια του», δήλωσε η Λίπα. «Δεν μπορώ, επίσης, να αγνοήσω τον τρόπο με τον οποίο το χειρίστηκε ο Τύπος.
Όχι μόνο η ιστορία ήταν εντελώς ψευδής, αλλά και η γλώσσα που χρησιμοποίησε η Daily Mail ήταν σκόπιμα εμπρηστική, φτιαγμένη αποκλειστικά για clickbait, με ξεκάθαρη πρόθεση να τροφοδοτήσει τη διαδικτυακή διχόνοια. Είναι πάντα Free Palestine, αλλά το να εκμεταλλεύεται κανείς μια παγκόσμια τραγωδία για να πουλήσει εφημερίδες είναι κάτι που βρίσκω βαθιά προβληματικό».
Εκπρόσωπος του πρακτορείου ταλέντων WME, ανέφερε:
«Οι αναφορές που υποστηρίζουν ότι η Ντούα Λίπα ή η ομάδα της απέλυσε έναν από τους ατζέντες μας λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Ο Λέβι είχε συμβολή στην πρώιμη καριέρα της Ντούα (2016–2019) και, όπως συνηθίζεται, αναφέρεται τόσο εσωτερικά όσο και σε κλαδικά έντυπα ως μέλος της ομάδας της.
Όταν μετακόμισε από το Λονδίνο το 2019, ανέλαβε συμβουλευτικό ρόλο και από τότε δεν συμμετέχει στην καθημερινή επαγγελματική δραστηριότητα της Λίπα. Ο Λέβι αποσύρθηκε πλήρως από το συγκεκριμένο project, όπως και από άλλα, νωρίτερα φέτος».
Η επίμαχη επιστολή ήταν ένα email που στάλθηκε στους διοργανωτές του Glastonbury, μεταξύ των οποίων και στον συνιδρυτή Michael Eavis, πριν από το φετινό φεστιβάλ. Αν και προοριζόταν για εμπιστευτική χρήση, διέρρευσε από εργαζόμενο του Glastonbury.
Με πληροφορίες από BBC
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Grégory “Zigo” Mavridorakis μιλά στο Street Mode για το “Atlas”, την ανεξαρτησία των Dub Inc, το πολιτικό reggae, τον Lars Ulrich, την Ελλάδα και σχεδόν τρεις δεκαετίες ζωής μέσα στην ίδια μπάντα.
Όσα θα δούμε φέτος στο πολυσυλλεκτικό line-up ηλεκτρονικής μουσικής σε επιμέλεια του STEGI.RADIO
Αποχαιρετούμε τον Μαζώ μέσα από τις συνεντεύξεις και τα κείμενά του στην ATHENS VOICE, από τις γειτονιές της Αθήνας μέχρι την αγαπημένη του Κρήτη
Από τη Νίκαια στις μεγάλες πίστες, η ζωή και η καριέρα ενός αυθεντικού λαϊκού τραγουδιστή που έγινε ποπ είδωλο και αγαπήθηκε όσο λίγοι
«Στα δεκατέσσερα χρόνια διαδρομής του, το Φεστιβάλ εξελίχθηκε σε έναν θεσμό που ξεπερνά τα όρια μιας σειράς συναυλιών» ανέφερε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ Γιώργος Μαθιουλάκης
Πέντε μέρες γεμάτες ρυθμό, live performances και dj sets στην πόλη
Η διοργάνωση ανανεώνει το ραντεβού της για τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα
Ζητούν την απομάκρυνσή του
THE BAUSA, Yulia Niko b2b Ede, BRB, Pablo Nuevo και Evanjelia αναλαμβάνουν τα decks στο Θέατρο Άλσος
Αποθέωση για τους αδελφούς Γκάλαχερ - Δείτε βίντεο
Το «B’Day» είχε κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2006, στα 25α γενέθλιά της
Η Θεσσαλονίκη των τελών της δεκαετίας του ογδόντα ήταν μια Πόλη στις Φλόγες
Σε τι τιμή θα κυμανθεί
Η βραβευμένη με δύο Grammy ερμηνεύτρια, με τη βαθιά φωνή
Από τους Basement και JPEGMAFIA μέχρι τους Idles και τους Deftones, το Outbreak διευρύνει ακόμα περισσότερα τα όριά του
Μας χάρισε τα μεγαλύτερα δώρα: τη μουσική και το συναίσθημα
To τουρνουά προσέλκυσε περισσότερους από 50.000 fans του διάσημου anime
Όλες οι λεπτομέρειες για το διήμερο που ενώνει τις μουσικές φυλές της πόλης
Ο κιθαρίστας Simon McBride μιλάει στην ATHENS VOICE για τη θέση του στους Deep Purple, την κληρονομιά του γκρουπ και τη συναυλία της 13ης Οκτωβρίου στην Αθήνα
Ο σταρ δυσκολεύτηκε στη σκηνή και παρουσίασε συμπτώματα αφυδάτωσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.