- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
ΠΕΜΠΤΗ 14
DOUBLE FACE Στον Vassiliko δεν έπεφτε καρφίτσα. Punk-noise συνέχεια, με τους Bazooka να συναντούν το avant rock χάσιμο των Precious Metals. ΒΙΟS. Έναρξη 23.00. Είσοδος € 5.
ΡΕΣΙΤΑΛ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟΥ Έργα του Βeethoven, Schumann, Debussy από τον Λετονό Μischa Maisky με τη συνοδεία της κόρης του Lily στο πιάνο. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Έναρξη 20.30. Είσοδος από € 9 φοιτ. ως € 55.
SUGAHSPANK! Mαζί με τους Swing Shoes σε swing-blues-gospel ανατροπές στο νέο πολυχώρο που στήθηκε στο πρώην σινεμά Χάι-Λάιφ, με φουλ πρόγραμμα από πολιτιστικές δραστηριότητες. PASSPORT.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15
ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ & THE B-MOVIES Ροκ συνέχεια με το ροκ άσο σπαθί. PASSPORT. Και στις 16/10.
EDDIE C. CAMBELL Μπλουζίστας του Μισισιπή που μετοίκησε στο Σικάγο και από εκεί στην Ολλανδία με πρόσφατη κυκλοφορία το “Tear This World Up”. Μέχρι τις 21/10.
ΣΑΒΒΑΤΟ 16
ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Η μουσική παράσταση «Στιγμές ενός προσώπου» με έργα για ορχήστρα και χορωδία και τη σύμπραξη του Λίνου Ιωννίδη, του Γιώργου Καλούδη και της χορωδίας Lege Artis της Αγίας Πετρούπολης. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Έναρξη 20.30. Είσοδος από € 10 φοιτ., ως € 60.
ΔΕΥΤΕΡΑ 18
ΑΡΛΕΤΑ - ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Η Αρλέτα με τα Ψηλά Ρεβέρ. Μαζί για μουσική σερανάτα κάθε Δευτέρα & Τρίτη. ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ.
ΤΕΤΑΡΤΗ 20
NEW YOUNG PONY CLUB Πρωτακούστηκαν με το “Ice Cream” το 2005 με πιασάρικη synth-pop και eighties αναφορές. Ξεκινούν το διήμερο του Φεστιβάλ Jumping Fish Live μαζί με τους Expert Medicine, Playground και No Profile. GAGARIN. Έναρξη 19.30. Είσοδος € 10.
ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ Έργα των Βach, Cantallos, Soler από την Ελισάβετ Κουναλάκη. ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Έναρξη 20.30. Είσοδος από € 5 φοιτ. ως € 20.
MARIETTA FAFOUTI Ακούγεται πολύ τελευταία με το άλμπουμ της “Try a little romance” από την Inner-Ear Records και λέει να τα παρουσιάσει μαζί με διασκευές. SIX D.O.G.S. Έναρξη 22.00. Είσοδος € 8.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.