- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μικ Τζάγκερ παραγωγός νέας ταινίας για τον Μάιλς Ντέιβις
Η ταινία «Miles & Juliette» αφηγείται την ερωτική σχέση του τζαζ θρύλου με την Ζυλιέτ Γκρεκό
Ο Μικ Τζάγκερ παράγει ταινία για τον έρωτα του Μάιλς Ντέιβις με τη Ζυλιέτ Γκρεκό στο Παρίσι του 1949, με τίτλο Miles & Juliette.
Ο Ντάμσον Ίντρις, γνωστός από τη σειρά Snowfall, πρόκειται να ενσαρκώσει τον νεαρό Μάιλς Ντέιβις σε μια νέα ταινία σε παραγωγή του Μικ Τζάγκερ με τίτλο Miles & Juliette, που εστιάζει στο πρώτο ταξίδι του θρύλου της τζαζ στο Παρίσι το 1949 και τη σχέση του με την ηθοποιό και τραγουδίστρια Ζυλιέτ Γκρεκό.
Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Μπιλ Πόλαντ, δημιουργό του Love & Mercy (βιογραφία του Μπράιαν Γουίλσον), και η παραγωγή γίνεται από την εταιρεία του Πόλαντ, River Road Entertainment, σε συνεργασία με την Jagged Films του Μικ Τζάγκερ και με την επίσημη έγκριση του ιδρύματος Μάιλς Ντέιβις.
Η Ζυλιέτ Γκρεκό θα ενσαρκωθεί από την Αναμαρία Βαρτολομέι, ενώ ο Ρόμπερτ Γκλάσπερ έχει αναλάβει τη σύνθεση και παραγωγή του soundtrack της ταινίας.
Ο Πόλαντ δήλωσε: «Αν και μεγάλο μέρος της δουλειάς μου σχετίζεται με τη μουσική, πάντα με μαγνήτιζε η οικειότητα και η πολυπλοκότητα μιας μεγάλης ιστορίας αγάπης. Με το Miles & Juliette, νιώθω τυχερός που μπορώ να εξερευνήσω και τα δύο – μέσα από τα μάτια δύο καλλιτεχνών, των οποίων η σχέση ήταν σύντομη αλλά μεταμορφωτική. Δεν είναι απλώς μια ιστορία για τον Μάιλς Ντέιβις και τη Ζυλιέτ Γκρεκό, αλλά για τον καθολικό ρυθμό του έρωτα, της αλλαγής και της ανάμνησης».
Από την πλευρά του, ο Μικ Τζάγκερ δήλωσε ενθουσιασμένος που συμμετέχει σε μια ταινία που «γιορτάζει τα πρώτα χρόνια του Μάιλς Ντέιβις και τον μεγάλο του έρωτα με τη Ζυλιέτ Γκρεκό», προσθέτοντας πως «ο Μάιλς είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο επιδραστικούς και σημαντικούς μουσικούς του 20ού αιώνα».
Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο η Miles & Juliette ξεκινά διεθνείς πωλήσεις αυτόν τον μήνα στην Κινηματογραφική Αγορά των Καννών.
(Με πληροφορίες του Uncut)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Ανώτατο Δικαστήριο δικαίωσε τις δύο φίλες της τραγουδίστριας - «Αναξιόπιστος μάρτυρας» ο Μιτς Γουάινχαουζ
Το άλμπουμ «Horos» που κυκλοφορεί από τη Sound Effect Records παρουσιάζεται στις 22 & 23 Απριλίου στο Θέατρο Noūs - Creative Space
Πολωνία και Ελβετία «έκλεισαν την πόρτα» στον Αμερικανό ράπερ λόγω των αντισημιτικών του δηλώσεων
Το γκρουπ από το Μάντσεστερ μιλάει στην ATHENS VOICE, λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα
Δείτε το βίντεο από τη συνάντησή τους
Οι δύο δημιουργοί μίλησαν στην ATHENS VOICE για τη συνεργασία τους σε έναν ιδιαίτερο δίσκο που κυκλοφορεί από τη Veego Records
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για δήθεν υπέρογκα ποσά - Πτώση στα προγνωστικά για το «Ferto»
Η τραγουδίστρια «πολιορκείται» στα social media, αλλά δεν απαντά στα μηνύματα που δέχεται
Η δεύτερη φωνή του Πολ Σάιμον. Μια διαφορετική ανταπόκριση
Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, στις 17 Απριλίου 2011
Ο διάσημος μουσικός ξεσπά κατά του Αμερικανού προέδρου για τη χρήση AI εικόνας που τον παρουσιάζει ως Ιησού
Μια playlist με τα αγαπημένα του τραγούδια
Πανικός επικράτησε για τα εισιτήρια της ιστορικής συναυλίας της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ - Ποια έχουν απομείνει
Το Boots on the Ground σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος από το 2020
Μια συζήτηση για το άλμπουμ που ετοίμαζε δέκα χρόνια, τις γυναίκες που την επηρέασαν και τη Eurovision
Aπό τις 16 έως τις 26 Απριλίου, δείτε τις μουσικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει
Κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Shame» και μιλάει στην ATHENS VOICE πριν το ιδιαίτερο live party στον πολυχώρο ΦΙΑΤ
Το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ για τη βασίλισσα της ποπ μετά από επτά χρόνια
Σε αναρτήσεις του ανακοίνωσε ότι «μετά από πολλή σκέψη» αποφάσισε να αναβάλει την εμφάνισή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.