- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Eurovision 2025: Η Κλαυδία αναχώρησε για την Ελβετία - «Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα»
«Νιώθω ασφάλεια με τα γυαλιά μου, είναι μέρος του εαυτού μου»
Eurovision 2025: Η Κλαυδία αναχώρησε για τη Βασιλεία με την ελληνική αποστολή
Με αισιοδοξία, ελάχιστο άγχος και τον Oge στο πλευρό της έφυγε για τη Βασιλεία η Κλαυδία, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision.
Λίγο πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» , η Κλαυδία μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», αποκαλύπτοντας τι παίρνει μαζί της για γούρι ενόψει της εμφάνισής της στην Eurovision 2025.
«Έχω μαζί μου τα γυαλιά μου, τα σκουλαρίκια μου -είναι της γιαγιάς μου και τα είχα φορέσει και στον εθνικό τελικό- κι ένα φυλαχτό από τη μαμά μου. Επίσης πήρα δωράκια από το πάρτι στην Ελλάδα. Όλα αυτά με γεμίζουν δύναμη και ζεστασιά», ανέφερε συγκινημένη.
Όσο για τα χαρακτηριστικά της γυαλιά και το αν θα τα φορέσει και στη σκηνή του μεγάλου ευρωπαϊκού διαγωνισμού, ξεκαθάρισε: «Νιώθω ασφάλεια με τα γυαλιά μου, είναι μέρος του εαυτού μου. Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή, αλλά εγώ παραμένω συγκεντρωμένη στον στόχο μου».
Η Κλαυδία τόνισε πως δεν αγχώνεται με τα προγνωστικά και την πορεία των υπολοίπων συμμετοχών. «Κανείς δεν έχει δει τίποτα ακόμη. Δεν έχω άγχος, μόνο ανυπομονησία. Η πρώτη πρόβα πλησιάζει και θα αποκαλυφθεί σχεδόν όλο το concept, θα είναι μια έκπληξη! Είμαι έτοιμη, έχουμε κάνει πάρα πολύ μεγάλη προετοιμασία, πολύ καλή προετοιμασία με την ομάδα εδώ. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη συγκίνησή της για την αγάπη του κοινού που την επέλεξε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε πως σε αυτό το μαγικό ταξίδι δεν είναι μόνη: «Με τιμά που με επέλεξε ο κόσμος. Στη Βασιλεία θα είναι μαζί μου και ο αγαπημένος μου, ο Oge», είπε με χαμόγελο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.