- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μαρίνα Σάττι για Klavdia: «Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να δώσω συμβουλές για τη Eurovision»
Καθώς παρουσίασε το νέο της άλμπουμ
Μαρίνα Σάττι για Klavdia: «Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να δώσω συμβουλές για τη Eurovision»
Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ και αναφέρθηκε στη συμμετοχή της Klavdia στη Eurovision.
«Πολύ ωραίο τραγούδι και πολύ καλή τραγουδίστρια. Πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι έχουν σημασία αυτά τα στοιχήματα. Δεν είμαι το κατάλληλο άτομο για να δώσω συμβουλές στην Klavdia. Να είναι όμως ο εαυτός της και να το χαρεί.» είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.
Για τη δική της συμμετοχή με το «Ζάρι» ανέφερε: «Εκ των υστέρων ο καθένας μπορεί να πει όσες εξυπνάδες θέλει. Το θέμα είναι με τη γνώση που έχεις ποιο είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις. Σίγουρα κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Τώρα δεν σκέφτομαι καθόλου να πάω πάλι στην Eurovision.»
H Μαρίνα Σάττι διοργάνωσε ένα μοναδικό private listening party στο Μηχανουργείο στην Τεχνόπολη παρουσία εκλεκτών καλεσμένων. Η performer στη νέα της δισκογραφική δουλειά παρουσίασε 10 ολοκαίνουργια τραγούδια, τα οποία ακροβατούν άρτια ανάμεσα σε μουσικά είδη, χωρίς να περιορίζει το ύφος και τις αναφορές της.
Συντελεστές του άλμπουμ που από τη Golden Records και τη Minos EMI, A Universal Music Company, αξιόλογοι δημιουργοί, ενώ παράλληλα η Μαρίνα Σάττι έχει κάνει και ανατρεπτικές συνεργασίες για τέσσερα διαφορετικά τραγούδια με τους Saske, Locomondo, Νέγρο του Μοριά, και Tso.
Παράλληλα, η πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα αναμένεται να ξεκινήσει την περιοδεία της POP tour που πήρε μια μικρή αναβολή λόγω του πρόσφατου τραυματισμού της κατά τη διάρκεια προβών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μουσικό σύνολο Les Arts Florissants ερμηνεύει Μπαχ με όργανα εποχής
Το ανδρόγυνο στιλ και οι πυρετικές κραυγές του ενσάρκωσαν το πνεύμα και τον ήχο της ροκ κοσμογονίας
Ο διαγωνισμός τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία τον Μάιο
Ο πρόεδρος Χέρτσογκ χαιρετίζει την απόφαση της EBU
Υπήρξε βασικό μέλος των Blues Brothers, του συγκροτήματος των Τζον Μπελούσι και Νταν Ακρόιντ
Η σπουδαία καλλιτέχνιδα επιστρέφει στη χώρα μας
Ποιες χώρες ανακοίνωσαν ότι θα απέχουν από τον διαγωνισμό
Με το νέο του άλμπουμ «Ανάμεσα» ανανεώνει το ελληνικό τραγούδι. Πριν βρεθεί «Ανάμεσα σε φίλους» στο Παλλάς, ταξιδέψαμε μαζί του ακούγοντας και μιλώντας
Ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σύγχρονου metal ήχου
Οι παραγωγοί του Voice 102.5 μιλούν για το ραδιόφωνο
Σχέδιο με το σύνθημα «Another Prick in the Wall» μετά τις προσβλητικές δηλώσεις
Το βίντεο φαινόταν να προωθεί τη καμπάνια του κατά της παράνομης μετανάστευσης
Το πρόγραμμα της εορταστικής μουσικής βραδιάς - Με έργα από την Αναγέννηση έως τον 20ό αιώνα
Η ποπ σταρ μοιράστηκε το επίσημο τρέιλερ του φιλμ «The Eras Tour: The Final Show»
Μια ονειρική βραδιά για τους νοσταλγούς του πανκ ροκ των 90s
Ο Ασάφ Αβιντάν μιλάει στην Athens Voice για τον νέο του δίσκο, τις δυσκολίες και όσα του έλειψαν από τις ζωντανές εμφανίσεις, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Floyd
Η θέση των διαχειριστών των πνευματικών δικαιωμάτων του Μίκη με αφορμή το ζήτημα της περιοδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.