- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το reunion των Oasis θα γίνει ταινία από τον δημιουργό του Peaky Blinders
Ιδανική λύση για όσους δεν απέκτησαν εισιτήρια για τις πολυαναμενόμενες συναυλίες
Oasis: Ο Στίβεν Νάιτ, δημιουργός του Peaky Blinders θα καταγράψει το reunion tour του βρετανικού συγκροτήματος σε μουσική ταινία
Πολυάριθμοι μουσικόφιλοι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν σε κάποια από τις συναυλίες του Reunion Tour των Oasis, θα έχουν όμως την ευκαιρία να απολαύσουν ένα concert film με τη δημιουργική υπογραφή του Στίβεν Νάιτ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των ίδιων των Oasis, ο δημιουργός του Peaky Blinders θα αναλάβει την παραγωγή ενός concert film, το οποίο θα καταγράψει την ιστορική επανένωση της μπάντας, καθώς και τις πολυάριθμες εμφανίσεις τους σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Τα σκηνοθετικά ηνία του φιλμ θα αναλάβουν οι Ντίλαν Σάουδερν και Γουίλ Λάβλεϊς, οι οποίοι έχουν ήδη στο ενεργητικό τους ένα μουσικό ντοκιμαντέρ για τους LCD Soundsystem, ενώ η ταινία θα φέρει την υπογραφή των Magna Studios. Οι Σαμ Μπρίτζερ, Μαρίσα Κλίφορντ, Κέιτ Σέπερντ και Γκάι Χέλι αναμένεται να εκτελέσουν χρέη παραγωγού στο πλευρό του Νάιτ, ενώ τη διανομή θα αναλάβει η Sony Music Vision.
Η επανένωση των Oasis γίνεται ταινία από τον δημιουργό του Peaky Blinders
O Στίβεν Νάιτ έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα δημοφιλή πρότζεκτ τα τελευταία τριάντα χρόνια. Πέρα από το επιτυχημένο Peaky Blinders, του οποίου είναι σεναριογράφος και παραγωγός, ο Βρετανός δημιουργός έχει επίσης υπογράψει το σενάριο του «Maria» με την Αντζελίνα Τζολί, και έχει εκτελέσει χρέη παραγωγού στα «A Thousand Blows», «This Town», «Great Expectations», «See» και «Spencer». Έχει επίσης σκηνοθετήσει τα «Locke» και «The Detectives».
Πέρα από την ταινία των Oasis, ο Νάιτ έχει αυτή τη στιγμή στα σκαριά την κινηματογραφική μεταφορά του Peaky Blinders, καθώς και μία βιογραφία για τον ιδρυτή της Ferrari.
Οι Oasis είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς Βρετανικές μπάντες της δεκαετίας του ‘90 και του 2000, ιδρυτές και σταθερά μέλη των οποίων είναι τα αδέλφια Λίαμ και Νοέλ Γκάλαχερ.
Μετά από σειρά πικρές αντιπαραθέσεων ανάμεσα στους αδελφούς Γκάλαχερ, το συγκρότημα διαλύθηκε το 2009.
Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά, οι Oasis αναμένεται να επανενωθούν φέτος, σε μία σειρά από εξαιρετικά πολυαναμενόμενες συναυλίες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βασίλισσα της ποπ προσκαλεί τους θαυμαστές της για μια αποκλειστική ακρόαση του πολυαναμενόμενου Confessions II
«Δεν θα σταματήσω ποτέ να δίνω την καρδιά μου και τον εαυτό μου», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής
Από τη Μαρία Φαραντούρη και τον Νίκο Ξυδάκη έως τη Μαρία Κάλλας και τη σύγχρονη τέχνη
Μεγάλα ονόματα της dance, techno και house σκηνής έρχονται στην Αθήνα
Ελπίζει να δώσουν μερικές «συναυλίες τον επόμενο χρόνο»
Η ευρωπαϊκή περιοδεία ξεκίνησε με διθυράμβους και την Τετάρτη 24/6 θα είναι ξανά στο Release Athens
«Δεν χάθηκε ποτέ η πίστη μας», δήλωσε ο 64χρονος τραγουδιστής από το Νιου Τζέρσεϊ
Το έργο του Ορέστη Καραμανλή ήταν ένα καθαρά συμμετοχικό έργο που δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί δίχως τον κόσμο
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το «Brat» όχι μόνο δεν έχει χάσει τη λάμψη του, αλλά μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ
Ο νέος κύκλος που ξεκίνησε φέτος στο Φεστιβάλ εστιάζει στη σύγχρονη μουσική ως ολιστική εμπειρία
Το «The Age Of Everything» θα είναι διαθέσιμο από τις 2 Οκτωβρίου
Μια ζωή γεμάτη ταξίδια, μουσική και περιπέτειες. Από ένα υπόγειο στο Αμβούργο και την ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού μέχρι την Τζαμάικα και τα μεγαλύτερα καλοκαιρινά stages
Ο πρωτοπόρος της ελληνικής ροκ, που έφερε τον «ηλεκτρισμό» στα μουσικά πράγματα της χώρας, μιλάει στην ATHENS VOICE
«Ο Γιάννης μου το χάρισε, μαζί με τη φιλία του και τον ευχαριστώ» δήλωσε ο δημοσιογράφος
Με την μεγάλη τους περιοδεία, με τίτλο Celebrating 50 years, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Το αφιέρωμα απέδειξε τη διαχρονικότητα των δύο μεγάλων καλλιτεχνών
Η ιδανική αρχή για τη δέκατη επέτειο του Release Athens
Yπέστη καρδιακή προσβολή μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση στο έντερο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.