- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φρενίτιδα για τους Oasis: Ανακοίνωσαν δύο επιπλέον συναυλίες στο Wembley
H περιοδεία τους έγινε sold out το Σαββατοκύριακο σε χρόνο dt
Oasis: Δύο επιπλέον συναυλίες στο Wembley - H περιοδεία τους έγινε sold out το Σαββατοκύριακο σε χρόνο dt
Στην αναμονή για ένα εισιτήριο συναυλιών των Oasis βρέθηκαν και θα συνεχίσουν να βρίσκονται οι θαυμαστές του συγκροτήματος, μετά την επανένωση που προκάλεσε φρενίτιδα. Την προηγούμενη Τρίτη (27.8) οι αδελφοί Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ έδωσαν τέλος στην 15ετή διαμάχη τους και θα συνυπάρξουν και πάλι στη σκηνή μετά τα χρόνια του 1990 για τις ανάγκες της περιοδείας.
Τα εισιτήρια για 15 συναυλίες των Oasis στο Ηνωμένο Βασίλειο τον ερχόμενο Ιούλιο και Αύγουστο πουλήθηκαν όλα το Σαββατοκύριακο. Οι θαυμαστές του συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφεραν ότι δυσκολεύτηκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα εισιτήρια με εκατοντάδες χιλιάδες να περιμένουν επί ώρες στο διαδίκτυο και άλλους να μην μπορούν καν να έχουν πρόσβαση στους ιστότοπους που τα πωλούν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Φρενίτιδα για τους Oasis: Ανακοίνωσαν δύο επιπλέον συναυλίες στο Wembley
Οι Oasis ανακοίνωσαν δύο επιπλέον συναυλίες στο Wembley Stadium, αφού η περιοδεία τους έγινε sold out το Σαββατοκύριακο.
Οι Oasis δήλωσαν σε story τους στο Instagram: «Δύο επιπλέον συναυλίες στο Wembley Stadium προστέθηκαν λόγω της πρωτοφανούς ζήτησης. Τα εισιτήρια θα πωληθούν με μια κλιμακωτή διαδικασία ψηφοφορίας μόνο με πρόσκληση.
»Οι αιτήσεις για συμμετοχή στην ψηφοφορία θα ανοίξουν πρώτα στους πολλούς οπαδούς του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν τα κατάφεραν στην αρχική πώληση με την Ticketmaster. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν».
Oasis: Για αισχροκέρδεια ερευνά η Βρετανική κυβέρνηση την Ticketmaster με αφορμή την περιοδεία τους
Οι Oasis επανασυνδέθηκαν και ανακοίνωσαν νέα περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία. Ωστόσο, η Βρετανική κυβέρνηση ξεκινά έρευνα για πιθανή αισχροκέρδεια εις βάρος των ιστοσελίδων που ανέλαβαν να εκδώσουν τα εισιτήρια των συναυλιών.
Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων για τις συναυλίες των Oasis
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης, θα διερευνηθεί κατά πόσο έγινε ορθή χρήση του μέτρου της «δυναμικής τιμολόγησης». Οι πωλήσεις εισιτηρίων ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, αλλά η διαδικτυακή πλατφόρμα Ticketmaster συνέχιζε να ανεβάζει τις τιμές, ακόμα και ανά 5 λεπτά: Τα εισιτήρια αρχικά διαφημίστηκαν στις 148,50 λίρες Αγγλίας (176 Ευρώ), αλλά μετά από λίγες ώρες εκτινάχθηκαν στις 355,20 λίρες Αγγλίας (422 Ευρώ).
Η «δυναμική τιμολόγηση», η προσαρμογή των τιμών με βάση την ζήτηση, αποτελεί πάγια τακτική των εταιρειών πώλησης εισιτηρίων στις ΗΠΑ, όμως υιοθετήθηκε πρόσφατα στην Βρετανία, προκαλώντας αντιδράσεις.
Η υπουργός Πολιτισμού Λίζα Νάντι, σε δήλωσή της ανέφερε ότι «είναι απογοητευτικό να βλέπεις εξαιρετικά διογκωμένες τιμές» και εξέφρασε την βούλησή της να πωλούνται τα εισιτήρια «σε δίκαιες τιμές». Παρόλα αυτά, επιβεβαίωσε ότι η ήδη προγραμματισμένη αναθεώρηση της βρετανικής κυβέρνησης για τις πωλήσεις εισιτηρίων και την προστασία των καταναλωτών θα επιτρέπει την «δυναμική τιμολόγηση».
Το πρόγραμμα της περιοδείας των Oasis
Ιούλιος:
4/7- Κάρντιφ, Στάδιο Πριγκιπάτι
5/7- Κάρντιφ, Στάδιο Πριγκιπάτι
11/7- Μάντσεστερ, Χίτον Παρκ
12/7- Μάντσεστερ, Χίτον Παρκ
19/7- Μάντσεστερ, Χίτον Παρκ
20/7- Μάντσεστερ, Χίτον Παρκ
25/7- Λονδίνο, Στάδιο Γουέμπλεϊ
26/7- Λονδίνο, Στάδιο Γουέμπλεϊ
Αύγουστος:
2/8 – Λονδίνο, Στάδιο Γουέμπλεϊ
3/8- Λονδίνο, Στάδιο Γουέμπλεϊ
8/8- Εδιμβούργο, Στάδιο Σκωτίας Γκας Μάρεϊφιλντ
9/8- Εδιμβούργο, Στάδιο Σκωτίας Γκας Μάρεϊφιλντ
16/8- Δουβλίνο, Croke Park
17/8- Δουβλίνο, Croke Park
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σημαντική μορφή της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, με διεθνή πορεία και σπουδαίες συνεργασίες
Μια μουσική εμπειρία που κινείται ανάμεσα στη μνήμη, το συναίσθημα και την ελπίδα, υπό τη μουσική διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη
Το video game του κλιπ θα το δούμε live τη βραδιά της Eurovision
Η ποπ σταρ πέρασε στην πρώτη δεκάδα των πιο κερδοφόρων περιοδειών από γυναίκα καλλιτέχνιδα στην ιστορία της μουσικής
Το Ανώτατο Δικαστήριο δικαίωσε τις δύο φίλες της τραγουδίστριας - «Αναξιόπιστος μάρτυρας» ο Μιτς Γουάινχαουζ
Το άλμπουμ «Horos» που κυκλοφορεί από τη Sound Effect Records παρουσιάζεται στις 22 & 23 Απριλίου στο Θέατρο Noūs - Creative Space
Πολωνία και Ελβετία «έκλεισαν την πόρτα» στον Αμερικανό ράπερ λόγω των αντισημιτικών του δηλώσεων
Το γκρουπ από το Μάντσεστερ μιλάει στην ATHENS VOICE, λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα
Δείτε το βίντεο από τη συνάντησή τους
Οι δύο δημιουργοί μίλησαν στην ATHENS VOICE για τη συνεργασία τους σε έναν ιδιαίτερο δίσκο που κυκλοφορεί από τη Veego Records
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για δήθεν υπέρογκα ποσά - Πτώση στα προγνωστικά για το «Ferto»
Η τραγουδίστρια «πολιορκείται» στα social media, αλλά δεν απαντά στα μηνύματα που δέχεται
Η δεύτερη φωνή του Πολ Σάιμον. Μια διαφορετική ανταπόκριση
Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδοποιός έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα, στις 17 Απριλίου 2011
Ο διάσημος μουσικός ξεσπά κατά του Αμερικανού προέδρου για τη χρήση AI εικόνας που τον παρουσιάζει ως Ιησού
Μια playlist με τα αγαπημένα του τραγούδια
Πανικός επικράτησε για τα εισιτήρια της ιστορικής συναυλίας της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ - Ποια έχουν απομείνει
Το Boots on the Ground σηματοδοτεί την πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος από το 2020
Μια συζήτηση για το άλμπουμ που ετοίμαζε δέκα χρόνια, τις γυναίκες που την επηρέασαν και τη Eurovision
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.