- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στην αναμονή οι θαυμαστές των Oasis για ένα εισιτήριο για την περιοδεία επανένωσης
Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τις συναυλίες στη Βρετανία
Oasis: Αναμονή για ένα εισιτήριο της περιοδείας επανένωσης - Πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια για τις συναυλίες στη Βρετανία
Στην αναμονή για ένα εισιτήριο συναυλιών των Oasis βρίσκονται οι θαυμαστές του συγκροτήματος, μετά την επανένωση που προκάλεσε φρενίτιδα. Την Τρίτη οι αδελφοί Νόελ και Λίαμ Γκάλαχερ έδωσαν τέλος στην 15ετή διαμάχη τους και θα συνυπάρξουν και πάλι στη σκηνή μετά τα χρόνια του 1990 για τις ανάγκες της περιοδείας.
Τα εισιτήρια για 15 συναυλίες των Oasis στο Ηνωμένο Βασίλειο τον ερχόμενο Ιούλιο και Αύγουστο πουλήθηκαν όλα από τις 9 πμ τοπική ώρα που ξεκίνησε η διάθεσή τους. Οι θαυμαστές του συγκροτήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέφεραν ότι δυσκολεύτηκαν να αποκτήσουν πρόσβαση στα εισιτήρια με εκατοντάδες χιλιάδες να περιμένουν επί ώρες στο διαδίκτυο και άλλους να μην μπορούν καν να έχουν πρόσβαση στους ιστότοπους που τα πωλούν.
Οι Oasis επιστρέφουν με παγκόσμια περιοδεία
Το συγκρότημα που έχει κυκλοφορήσει επιτυχίες όπως τα "Wonderwall", "Don't Look Back In Anger" και "Champagne Supernova" θα πραγματοποιήσει 17 συναυλίες στο Κάρντιφ, το Μάντσεστερ, το Λονδίνο, το Εδιμβούργο και το Δουβλίνο.
Τα εισιτήρια για τις συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από περίπου 75 στερλίνες (περί τα 89 ευρώ) και φθάνουν στις 150 περίπου (178 ευρώ) για μια θέση μέσα στο γήπεδο μπροστά από τη σκηνή. Το ακριβότερο είναι για το στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου -- που περιλαμβάνει επιπλέον και ένα προ συναυλιακό πάρτι και κοστίζει περισσότερο από 500 λίρες (σχεδόν 594 ευρώ).
Οι Oasis, που δημιουργήθηκαν στο Μάντσεστερ, στη βορειοδυτική Αγγλία, το 1991, βοήθησαν στη δημιουργία της εποχής Britpop εκείνης της δεκαετίας, και έγιναν το «αντίπαλο» συγκρότημα των Λονδρέζων Blur. Οι αδερφοί Γκάλαχερ έγιναν διαβόητοι για τις δημόσιες κόντρες τους, οι οποίες ήρθαν στο προσκήνιο σε μια συναυλία στο Παρίσι το 2009, όταν ο Λίαμ έσπασε μια από τις κιθάρες του Νόελ. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τα αδέλφια εμφανίστηκαν μαζί, αν και ο καθένας ερμήνευε συχνά τις επιτυχίες του συγκροτήματος σε sold-out ατομικές εμφανίσεις.
Oasis: «Βροχή» οι προσφορές για τα δικαιώματα ταινίας σχετικά με την επιστροφή τους
Εταιρείες παραγωγής φέρονται να συγκρούονται για τα δικαιώματα μιας ταινίας σχετικά με την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους. Σύμφωνα με τη Sun, ένας σκληρός «πόλεμος» προσφορών έχει ξεσπάσει μεταξύ εκείνων που θέλουν απεγνωσμένα να αποκτήσουν τα δικαιώματα. Μια πηγή δήλωσε στο δημοσίευμα: «Μια ειδική ομάδα στην Apple συναντήθηκε για να συζητήσει την προσφορά που υποβάλλει, και οι εταιρείες που συνεργάζονται με το Netflix και το Prime Video κάνουν το ίδιο». Πρόσθεσε: «Οι προσφορές που υποβάλλονται ανέρχονται σε εκατομμύρια. Ξέρουν ότι η τιμή πρέπει να είναι σωστή για να πείσουν τον Νόελ και τον Λίαμ να το κάνουν».
Η ομάδα των Oasis φέρεται να ετοιμάζεται να εξετάσει τις προσφορές «εν ευθέτω χρόνω», αφού έχει ήδη κατακλυστεί από αυτές μετά την ανακοίνωση της επανένωσης. Ωστόσο, το αν οι μουσικοί θα συμφωνήσουν με τα γυρίσματα της περιοδείας είναι ένα άλλο θέμα, καθώς η πηγή παραδέχτηκε ότι δεν το «χρειάζονται».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μερικές φορές η απόδραση έχει κύματα. Μερικές φορές έχει διπλή κάσα. Στα Χανιά έχει και τα δύο.
Eπισκέπτες και ντόπιοι, διαφορετικές ηλικίες αλλά κοινή αγάπη για τον χορό και την καλή μουσική
Στα highlights η Ενάτη του Μπετόβεν που θα παρουσιαστεί ακριβώς την επέτειο του θανάτου του μεγάλου συνθέτη, αλλά και η εμφάνιση της ΚΟΑ στο εμβληματικό Concertgebouw στο Άμστερνταμ
Η Φωτεινή Ζιώγα γράφει για το Rock in Athens του 1985 και το FOMO του 2026
Ξεκαθαρίζει τι ήταν το λευκό αντικείμενο που έπεσε στο μικρόφωνό του
«Θεσσαλονίκη, δεν ξεχνάμε, ήσουν η πρώτη πόλη της Ευρώπης που μας κάλεσε να παίξουμε λάιβ»
Η συγγραφέας Θεοδώρα Ιωαννίδου μας μιλά για τη βραδιά του φεστιβάλ που είναι αφιερωμένη στις γενοκτονίες Αρμενίων, Ποντίων και Ασσυρίων
Το πρώτο μουσικό βίντεο της K-pop που φτάνει σε αυτό το ορόσημο
Μια ματιά στην πορεία και το αποτύπωμα των Σουηδών metallers, λίγο πριν την εμφάνισή τους στο Release Athens
Ένα ατμοσφαιρικό μείγμα πειραματικής παραγωγής και μυθικής αφήγησης
Το νέο τραγούδι «The Cicadas» με τη συμμετοχή του Γιάννη Πανταζή και του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου Ροδόπης
Έγραψαν ιστορία με το «Foreign Tongues»
Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του, η γενέτειρά του τον τιμά με ένα μεγάλο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Πότε θα ξεκινήσει το τουρ του εμβληματικού τραγουδοποιού
Κυκλοφορούν πρώιμες ηχογραφήσεις του θρυλικού καλλιτέχνη, με τη συμμετοχή του κιθαρίστα των Led Zeppelin
Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο «Bar» και μετά δημιούργησαν το συγκρότημα «Φίλοι για πάντα»
Φολκ, σόουλ, indie rock και τζαζ ήχοι για το πρώτο μισό της χρονιάς
Νέα εποχή για το θρυλικό συγκρότημα
Όλες οι εκδηλώσεις της φετινής διοργάνωσης εστιάζουν στη θεματική «Ανατροπές»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.