Μουσικη

Συναυλιακό αντίο για τον Θανάση Παπακωνσταντίνου - «Κρατήστε τα τραγούδια και εμένα ξεχάστε με!»

Αποσύρεται από τη σκηνή ο δημοφιλής τραγουδοποιός - «Το επόμενο διάστημα θα συναντιόμαστε δισκογραφικά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έδωσε τη τελευταία του συναυλία στο Θέατρο Βράχων και έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στους ανθρώπους που τον συνόδεψαν όλα αυτά τα χρόνια.
Αποσύρεται από τις συναυλίες ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου © NDP photo

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου έδωσε τη τελευταία του συναυλία στο Θέατρο Βράχων και έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα στους ανθρώπους που τον συνόδεψαν όλα αυτά τα χρόνια.

Την απόσυρσή του από τις συναυλίες για αδιευκρίνιστο διάστημα ανακοίνωσε ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος όπως έγινε γνωστό, προτού αφήσει τη σκηνή, θα πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία υποστήριξης του Συλλόγου συγγενών θυμάτων «Τέμπη 2023».

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, στο τέλος της συναυλίας του στο Θέατρο Βράχων στον Βύρωνα, θέλησε να αποχαιρετήσει το πιστό του κοινό.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ανακοινώσει ότι «μετά από αρκετά χρόνια συναυλιών, φορτισμένα με μια απρόσμενη ανταπόκριση και αγάπη, φτάνει στο τέλος της η "Διονυσιακή" περίοδος. (Αν και όταν επιστρέψω, το Απολλώνειο στοιχείο θα υπερτερεί)».

Σιμουν και αποχαιρετισμός Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με! "Λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ! Και εσάς...

Posted by Greek Concerts Live Videos on Monday, June 17, 2024

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Το μήνυμα προς το κοινό του

Σε μήνυμά του, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου αναφέρει: «Σιμουν και αποχαιρετισμός. Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με! "Λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ! Και εσάς που είστε εδώ σήμερα -και αυτούς που ήτανε στο παρελθόν... Το μεγαλύτερο που έχετε κάνει είναι ότι παραβλέψατε τις ανεπάρκειές μου – ναι ρε γαμώτο! Και σταθήκατε στην ουσία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο αυτό. Το επόμενο διάστημα θα συναντιόμαστε δισκογραφικά – τουλάχιστον. Θέλω να πω όμως το εξής: - Το λέω συνέχεια θα το πω για ακόμη μία φορά.

Νομίζω ότι η ανταπόκριση που υπήρχε και η αγάπη… Νομίζω ήταν υπερβολική! (γέλια) Ακούστε, ακούστε… θα το εξηγήσω για μία ακόμα φορά. Αυτό που έκανα, δηλαδή να ασχοληθώ με τα τραγούδια… εντάξει, ήταν μία ανάγκη που δεν μπορούσα να την ελέγξω...

Αντιλήφθηκα όμως ότι το έκανα για τη δικιά μου την ύπαρξη. Για να μπορέσω να σταθώ όρθιος σ’ αυτόν τον κακοτράχαλο δρόμο που είναι η ζωή, έτσι; Άρα, εν ολίγοις , η δημιουργία είναι μία εγωιστική διαδικασία. Το λέω συνέχεια… Αυτό που στεφανώνει την ανθρώπινη ύπαρξη είναι η θυσία -παιδιά- κι εγώ δεν ένιωσα ότι θυσίασα κάτι.

Οπότε… Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες. Και τους σημερινούς και αυτούς που υπήρχαν στο παρελθόν, που μ’ αντέξανε… Μ’ αντέξανε...

Βλέπω διάφορα πρόσωπα εδώ και μπροστά και στους συνεργάτες, λυπημένα και στενοχωρημένα κλπ. Μη στεναχωριέστε! Ζήστε τη στιγμή! Ζήστε το παρόν! Σα να μην υπάρχει αύριο! Αλλά όμως, αλλά όμως… Όχι άτσαλα, να θυμάστε πάντα αυτούς που υπήρξαν πριν από μάς και αυτούς που θα υπάρξουν μετά από εμάς".

Θανάσης Παπακωνσταντίνου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.