Μουσικη

O Εd Sheeran τραγουδά στα Παντζάμπι από τη Βομβάη

O τραγουδιστής ένωσε την φωνή του με Ινδό σούπερ σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ed Sheeran: Tραγούδησε στα Παντζάμπι για τους Ινδούς θαυμαστές του
© EPA/NEIL HALL

Ed Sheeran: Tραγούδησε στα Παντζάμπι μαζί με τον  Diljit Dosanjh για τους Ινδούς θαυμαστές του

Ο Ed Sheeran τραγούδησε για πρώτη φορά στα Παντζάμπι κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Βομβάη, αφήνοντας τους θαυμαστές του ενθουσιασμένους και βάζοντας φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας το βράδυ του Σαββάτου, ο Άγγλος σούπερ σταρ κάλεσε τον Ινδό τραγουδιστή Diljit Dosanjh να τραγουδήσει μαζί του στη σκηνή. Το πλήθος ξετρελάθηκε όταν το δίδυμο ερμήνευσε το επιτυχημένο κομμάτι «Lover» του Dosanjh.

Αφού ολοκληρώθηκε η παράσταση, και οι δύο καλλιτέχνες δημοσίευσαν ένα απόσπασμα στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Ο τραγουδιστής του «Shape Of You» έγραψε: «Πέρασα τόσο απίστευτες στιγμές στην Ινδία, θα έρθουν κι άλλες». Εν τω μεταξύ, ο Dosanjh μοιράστηκε το βίντεο με τη λεζάντα: «Ο αδελφός τραγουδάει για πρώτη φορά στα Παντζάμπι».

Ο 40χρονος Dosanjh είναι ένα τεράστιο αστέρι με θαυμαστές στην Ινδία και σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδυάζεται με έναν αστέρα της Δύσης τραγουδώντας στα Παντζάμπι. Πέρυσι, έβγαλε ένα τραγούδι με τίτλο «Hass Hass», το οποίο ήταν σε συνεργασία με την τραγουδίστρια Sia.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ