- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αποκαλύφθηκε η σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision
«Θα δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές» τόνισε ο χορογράφος
Μαρίνα Σάττι: Η σκηνική παρουσία στην Eurovision - «Θα δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές» τόνισε ο χορογράφος
Η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην Eurovision έχοντας ήδη ξεκινήσει τις πρόβες. Μπαίνοντας σιγά σιγά στην τελική ευθεία των αποκαλυπτηρίων του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 68ο διαγωνισμό στη Σουηδία, ο χορογράφος της ελληνίδας τραγουδίστριας Μεζνούν, έφερε στη δημοσίοτητα περισσότερες πληροφορίες για τη σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής.
Ο Μεζνούν ακα Majnoon είναι πολύ γνωστός χορογράφος και έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα, όπως με τη βασίλισσα της ποπ Μαντόνα, αλλά και με τη νέα αστέρα της μουσικής βιομηχανίας Ροζαλία. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» για τη σκηνική παρουσία της ελληνικής αποστολής στον επερχόμενο διαγωνσιμό της Eurovision.
«Ένα κορίτσι και τρία αγόρια στη σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι»
«Θα βρίσκονται ένα κορίτσι και τρία αγόρια. Σ΄αυτή τη φάση αποφασίσαμε να έχουμε ποικιλία. Πολλές θα είναι οι εκπλήξεις, έκπληξη θα είναι η ίδια η εμφάνιση της Ελλάδας».
«Έψαξα να δω τι αντιπροσωπεύει σαν καλλιτέχνιδα και ο τρόπος της με εντυπωσίασε και είπα ότι πρέπει να συνεργαστώ με αυτό το κορίτσι».
«Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμα αλλά θα το αφήσω να το δείτε αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε είναι να δείτε την Ελλάδα όπως είναι. Ένα μείγμα από νεότερες και παλαιότερες στιγμές με πολιτισμικά στοιχεία. Ο Φωκάς Ευαγγελινός μας αγκάλιασε και μας φίλησε μόλις τη χορογραφία».
Η παρουσίαση του τραγουδιού
Η παρουσίαση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024 θα μεταδοθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στην ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.
Τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ της έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με φόντο εμβληματικές τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ταλαντούχα Ελληνίδα ερμηνεύτρια ανάμεσα στους 15 κορυφαίους νέους καλλιτέχνες της Ευρώπης
Ο Σεραφείμ Γιαννακόπουλος αφηγείται την ιστορία του «ΣΕΛΦ ΕΚΤΙΜ», πριν την παρουσιάσει live στην Αθήνα
Ο κιθαρίστας και συνθέτης αφηγείται στην ATHENS VOICE τις μουσικές και όχι μόνο αναφορές που διαμόρφωσαν την πορεία των Marios Politis & The Storytellers
Πότε θα γίνει ο ελληνικός τελικός
Ο frontman του συγκροτήματος προανήγγειλε live εμφανίσεις και την κυκλοφορία νέου υλικού
Το «Love, Light and Peace» θα διατεθεί στις 13 Νοεμβρίου στη μνήμη της σπουδαίας ερμηνεύτριας
Το «Take Me Home (4 Christmas)» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου
Δύο από τα πιο επιδραστικά ονόματα της σύγχρονης darkwave σκηνής σε ένα special show
Το δύσκολο comeback ολοκληρώθηκε στη Βραζιλία
Από τους Cybotron και τους Belleville Three μέχρι το Model 500, υπήρξε ένας από τους θεμελιωτές ενός ήχου που άλλαξε την ηλεκτρονική μουσική
Δύο μεγάλες μουσικές διαδρομές στην ίδια σκηνή
Μια μουσικοθεατρική παράσταση για τα 60 χρόνια πορείας του σπουδαίου δημιουργού, με τη συμμετοχή αγαπημένων ερμηνευτών
Μόνο οι πωλήσεις βινυλίου έφτασαν τα 42.000 αντίτυπα
Κώστας Παπαδάκης, Πάνος Σκέντζος, Βαγγέλης Εμμανουήλ, Jorge Jr μιλούν για τη μουσική τους λίγο πριν το live τους στο Arch Club Live Stage
Θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες
Ο αναγνωρισμένος συνθέτης μιλάει για τα «Τραγούδια για μια επιστροφή» στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ
Από τον «Σασμό» και το «Να μ’ αγαπάς» στο στέκι της Πλάκας
Ξεπερνούν την επίδοση των U2 στο Sphere
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.