Μουσικη

Ο πατέρας της Τέιλορ Σουίφτ κατηγορείται για επίθεση σε παπαράτσι στην Αυστραλία

Τι αναφέρει στην καταγγελία του το θύμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τέιλορ Σουίφτ
Η Τέιλορ Σουίφτ © ALLISON DINNER/ EPA

Τέιλορ Σουίφτ: Ο πατέρας της κατηγορείται για επίθεση - Τι αναφέρει στην καταγγελία του το θύμα

Για επίθεση εναντίον ενός παπαράτσι στην Αυστραλία κατηγορείται ο πατέρας της Τέιλορ Σουίφτ.

Όπως αναφέρει το BBC, ο 51χρονος Μπεν ΜακΝτόναλντ, κατηγόρησε τον 71χρονο Σκοτ Σουίφτ πως τον χτύπησε στο πρόσωπο σε μια προβλήτα στο Σίδνεϊ τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ΜακΝτόναλντ το συμβάν έλαβε χώρα αμέσως μετά την αποβίβαση της κόρης του Σκοτ, Τέιλορ από μια βάρκα όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με φωτογράφους.

Από την πλευρά του, ο Σκοτ Σουίφτ δεν έχει τοποθετηθεί για τις κατηγορίες. Πάντως, ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από Μέσα της Αυστραλίας δείχνει την Σουίφτ να περπατά με τον πατέρα της και τους φρουρούς ασφαλείας κατά μήκος του Neutral Bay Wharf περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα.

Εκεί ήταν που ακούστηκαν δύο φωνές που πιθανολογείται πως ανήκουν σε έναν φωτογράφο και έναν από τους φρουρούς της Σουίφτ, οι οποίοι αλληλοκατηγορήθηκαν πως ο ένας άγγιξε την ομπρέλα του άλλου.

«Ο νεότερος άνδρας ανέφερε το περιστατικό και τώρα διεξάγονται έρευνες από αστυνομικούς που συνδέονται με τη Διοίκηση της Αστυνομικής Περιοχής North Shore», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της Νέας Νότιας Ουαλίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ