Μουσικη

«Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story»: Το πρώτο teaser για το ντοκιμαντέρ μόλις κυκλοφόρησε

Πρεμιέρα στο Hulu στις 26 Απριλίου - Θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο από το Disney+

62224-137655.jpg
Newsroom
7’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το ντοκιμαντέρ «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story»
Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το ντοκιμαντέρ «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» © Instagram

Bon Jovi: To teaser του ντοκιμαντέρ για το ροκ συγκρότημα κυκλοφόρησε - Πότε κάνει πρεμιέρα

Ενα νέο ντοκιμαντέρ τεσσάρων μερών με τίτλο «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» υπόσχεται ένα συναρπαστικό και γεμάτο συγκινήσεις ταξίδι τόσο για τους θαυμαστές του θρυλικού συγκροτήματος Bon Jovi, όσο και για τους λάτρεις της μουσικής.

Το πρώτο teaser διάρκειας 29 δευτερολέπτων που δόθηκε στην δημοσιότητα αποκαλύπτει συγκλονιστικά πλάνα από συναυλίες, συντροφικότητα στα παρασκήνια και ειλικρινείς συνεντεύξεις με πρώην και νυν μέλη του συγκροτήματος.

Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story | Teaser | April 26 | Hulu

«Κάθε νύχτα ήταν ένας πόλεμος» λέει ο Ντέιβιντ Μπράιαν στο teaser το οποίο φέρνει επίσης στην επιφάνεια τις αρχικές φιλοδοξίες του συγκροτήματος και στιγμιότυπα από το αγώνα του frontman Τζον Μπον Τζόβι (Jon Bon Jovi) με την υγεία του, εγείροντας ερωτήματα για το μέλλον του συγκροτήματος.

Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ για το ντοκιμαντέρ του TCA στην Καλιφόρνια, ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι ήθελε να παρουσιάσει στους θαυμαστές του την πραγματική ιστορία πίσω από το εμβληματικό συγκρότημα, καθώς γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημο.

«Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story»; Σειρά ντοκιμαντέρ για το ροκ συγκρότημα - Συμμετέχουν όλα τα μέλη του γκρουπ - Οι πρώτες πληροφορίες.
Είναι η πρώτη φορά που ένα ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει όλα τα μέλη της καριέρας των Bon Jovi © Instagram

«Πρόκειται στην πραγματικότητα για την 40ή επέτειο του συγκροτήματος. Ήθελα να καταγράψω όσα συνέβησαν στο παρελθόν, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον» είπε.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον πολυβραβευμένο με Εmmy, Gotham Chopra ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός ενώ το μοντάζ και την παραγωγή υπογράφει ο Alex Trudeau Viriato.

Σύμφωνα με το ABC News, το «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου από το Hulu στις ΗΠΑ και από το Disney+, στον υπόλοιπο κόσμο.

Η αποτελούμενη από τέσσερα μέρη σειρά ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία του Γκόθαμ Τσόπρα, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Hulu, στις ΗΠΑ στις 26 Απριλίου και θα μεταδοθεί από το Disney+ σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο και στη Λατινική Αμερική στο Star+ αργότερα φέτος, σύμφωνα με το THR.

Bon Jovi: Σειρά ντοκιμαντέρ με ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ

Είναι η πρώτη φορά που ένα ντοκιμαντέρ της μπάντας θα περιλαμβάνει όλα τα μέλη της λαμπρής καριέρας των Bon Jovi, συμπεριλαμβανομένων πρώην και νυν και θα αναδείξει προσωπικά πλάνα τεσσάρων δεκαετιών τους, φωτογραφίες που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά και ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ.

Bon Jovi - Livin' On A Prayer

«Όσο συναρπαστική κι αν είναι η ιστορία ενός μοναδικού ταλέντου, είναι ακόμα πιο σπάνιο ένας θρύλος όπως ο Jon Bon Jovi να επιτρέπει στον κόσμο να δει τις στιγμές που είναι πιο ευάλωτος, ενώ τις ζει ακόμα.

Επιστροφή για τους Bon Jovi μετά από παρατεταμένο διάλειμμα

Τον Νοέμβριο, οι Bon Jovi επέστρεψαν με το πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο τραγούδι, «Christmas Isn’t Christmas». Ήταν το πρώτο των βετεράνων της ροκ μετά από διάλειμμα τριών χρόνων.

Bon Jovi - Christmas Isn’t Christmas (Official Music Video)

Νωρίτερα τον ίδιο μήνα, το ιδρυτικό μέλος και εμβληματικός κιθαρίστας Ρίτσι Σαμπόρα είπε ότι «ήρθε η ώρα» να οργανωθεί μια επανένωση εγκαίρως για την 40η επέτειο του συγκροτήματος.

«Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story»; Σειρά ντοκιμαντέρ για το ροκ συγκρότημα - Συμμετέχουν όλα τα μέλη του γκρουπ - Οι πρώτες πληροφορίες.
Η αποτελούμενη από τέσσερα μέρη σειρά ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu © Instagram

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ