Μουσικη

Jay Z: «Η Beyonce έχει κερδίσει 32 βραβεία αλλά ποτέ άλμπουμ της χρονιάς»

Τι είπε ο Αμερικανός ράπερ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Jay Z: «Η Beyonce έχει κερδίσει 32 βραβεία αλλά ποτέ άλμπουμ της χρονιάς»
Jay Z: «Η Beyonce έχει κερδίσει 32 βραβεία αλλά ποτέ άλμπουμ της χρονιάς» © Screenshot

Jay Z: Η σπόντα του στα Grammy για την Beyonce - Τι είπε ο Αμερικανός ράπερ

Βραβεία Grammy χωρίς σπόντες ή παράπονα δεν θα μπορούσαν να γίνουν και το φετινό «αλατοπίπερο» στην βραδιά της τελετής έδωσε ο Αμερικανός ράπερ Jay-Z ο οποίος βραβεύτηκε για τη συνολική του προσφορά στη μουσική.

Ο Jay-Z ανέβηκε στη σκηνή έχοντας στο πλευρό του την κόρη του και αφού ευχαρίστησε τον θεσμό για την τιμή και το βραβείο, δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονο και την πικρία του για τη σύζυγό του, Beyonce, που όλα αυτά χρόνια δεν έχει κερδίσει ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς.

JAY-Z Accepts Dr. Dre Global Impact Award | 2024 GRAMMYs Acceptance Speech

«Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση αυτή τη νεαρή κυρία, αλλά έχει περισσότερα Grammy από όλους και δεν έχει κερδίσει ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς. Για σκεφτείτε το. Τα περισσότερα Grammy και δεν έχει κερδίσει ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς, κάτι δεν πάει καλά. Κάποιοι από εσάς θα πάτε σπίτι σας απόψε και θα νιώσετε ότι σας έχουν ληστέψει, κάποιους ίσως και κάποιοι άλλοι δεν ανήκετε στην κατηγορία. Όταν εκνευρίζομαι, λέω την αλήθεια», ανέφερε ο Jay-Z για την σύζυγό του που έγραψε ιστορία στην περσινή τελετή φτάνοντας τα 32 βραβεία και τόνισε πως «πρέπει να συνεχίσουμε να εμφανιζόμαστε στα Grammy».

«Για να πάρεις Grammy, πρέπει να συνεχίσεις να εμφανίζεσαι μέχρι να σου δώσουν όλους τους επαίνους που σου αξίζουν, μέχρι να σε αποκαλέσουν πρόεδρο, μέχρι να σε αποκαλέσουν ιδιοφυΐα, μέχρι να σε αποκαλέσουν τον μεγαλύτερο όλων των εποχών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ